Libnet.ro
UNICEF

18:00

Saracie in vremea coronavirusului - Cat castiga marile vedete din fotbal, topul este dominat de Lionel Messi

Hotnews Hotnews,
 Saracie in vremea coronavirusului - Cat castiga marile vedete din fotbal, topul este dominat de Lionel Messi

Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona si al selectionatei Argentinei, ramane fotbalistul cu cele mai mari venituri din lume, devansand-i pe portughezul Cristiano Ronaldo Juventus Torino) si pe brazilianul Neymar Paris Saint-Germain), conform ierarhiei pe care revista France Football a dat-o publicitatii luni, informeaza EFE. continuă pe Hotnews

Democratia, la terapie intensiva in vremea coronavirusului- analiza Politico

Suspendarea libertatii de miscare si distantarea sociala aduc schimbari majore si la nivel politic, dar si temeri legate de puterea excesiva acumulata de guverne in aceasta perioada, in absenta unor mecanisme de control democratic. Coronavirusul obliga guvernele sa recurga la mecanisme de supravietuire nu doar pentru cetateni, dar si pentru protejarea democratiei, noteaza politico. eu, intr-o ampla analiza despre modul in care sunt afectate statele democratice de aceasta criza ce forteaza parlamentarii la restrangerea activitatii si duce la amanarea alegerilor in unele cazuri, pe langa suspendarea unor drepturi si libertati civile esentiale din cauza starii de urgenta.

Iubire si carantina in vremea coronavirusului: Casatorie virtuala, oficiata in Argentina

Diego Aspitia si Sofia Cuggino, logoditi de un an, trebuiau sa se casatoreasca pe 26 martie intr-o biserica din Argentina si sa sarbatoreasca evenimentul, doua zile mai tarziu, printr-o petrecere la care urmau sa participe 400 de invitati. insa starea de izolare totala a populatiei decretata in tara lor i-a obligat sa isi oficieze nunta pe internet, informeaza AFP.

Dragoste in vremea coronavirusului: un cuplu a zis da in strada, intr-o ceremonie oficiata de un prieten izolat la etajul patru VIDEO

Nu este usor sa gasesti timp pentru a sarbatori dragostea, mai ales in timpul pandemiei care a cuprins intreaga lume. Dar un cuplu din New York a gasit o cale. Reilly Jennings si Amanda Wheeler si-au jurat credinta vesnica, pe o strada mica din cartierul Manhattan. Matt Wilson, un prieten si ofiter de casatorie autorizat, a iesit pe fereastra lui de la etajul patru pentru a oficia ceremonia in siguranta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )