Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sarapova are sanse mici sa o depaseasca pe Simona Halep luna viitoare. Care e avantajul sportivei noastre in fata ei

Adevărul Adevărul,
Sarapova are sanse mici sa o depaseasca pe Simona Halep luna viitoare. Care e avantajul sportivei noastre in fata ei

Simona Halep a trecut de luni pe locul 2 in lume si va aborda din aceasta postura cel putin urmatoarele doua turnee, cel de la Madrid si cel de la Roma. continuă pe Adevărul

Clasament WTA dupa Stuttgart: Cate puncte are Simona Halep in fata Mariei Sarapova

Simona Halep, 2 WTA incepand de luni, va avea mai multe puncte in clasament decat Maria Sarapova, in urma turneului de la Stuttgart, Germania, acolo unde au fost eliminate ambele jucatoare.

Simona Halep e pe locul 2, urmeaza Madridul. Cate puncte o separa de Serena Williams si de Maria Sarapova

Pana la urma, semifinala de la Stuttgart e un rezultat bun pentru Simona Halep. Mult mai bun in comparatie cu ce a reusit Maria Sarapova, scoasa din competitie de la primul meci de Angelique Kerber.

Horia Tecau: Simona Halep este foarte constanta in acest an. Serena Williams si Maria Sarapova raman singurele pericole pentru ea

Jucatorul de tenis Horia Tecau a declarat, sambata, ca singurele jucatoare periculoase pentru Simona Halep, numarul 3 mondial, raman Serena Williams si Maria Sarapova, informeaza Mediafax. Halep este foarte.

Prima reactie a Mariei Sarapova dupa ce Simona Halep a trecut pe locul 2 WTA

De azi, Simona Halep revine pe locul doi in lume, trecand inaintea Maria Sarapova, gratiei rezultatului mai bun obtinut la Stuttgart.

ANALIZA Cum o poate depasi Simona Halep pe Serena Williams si cand sa ne asteptam sa se intample lucru acesta

Simona Halep a devenit numarul doi mondial, dupa ce a depasit-o in clasament pe Maria Sarapova, gratie rezultatelor de la Stuttgart.

Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Romanca Simona Halep a urcat din nou pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria and Sarapova, fostul vicelider.

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii

Romanca Simona Halep a revenit pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria Sarapova, fostul.

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Caroline Wozniacki: 1-1. Sanse de break, irosite

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, joaca, sambata, de la ora 14. 30 ora Romaniei), in semifinalele turneului Premier, de la Stuttgart, acolo unde o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki, a patra favorita.

Simona Halep: Turneul de la Madrid este foarte special pentru mine

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat, intr-un interviu acordat site-ului turneului de la Madrid, ca acesta are o insemnatate speciala pentru ea, noteaza.

Multi au spus ca are mare nevoie de un psiholog care sa o consilieze. Simona Halep a luat o decizie in aceasta privinta

Simona Halep a pierdut in semifinalele turneului de la Stuttgart, dar de azi va reveni pe locul doi in lume, unde a fost si anul trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )