Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Romanca Simona Halep a urcat din nou pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria and Sarapova, fostul vicelider. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO OFICIAL Simona Halep, locul doi in clasamentul WTA - Andreea Mitu a urcat pe 100

Simona Halep a urcat in mod oficial pe locul doi in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania devansand-o pe Maria Sharapova. Cu 7. 755 de puncte acumulate, Simona este intrecuta doar de Serena Williams 9. 981 puncte). Andreea Mitu se afla la cea mai buna performanta din cariera: a urcat pe locul 100. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep urca pe locul 2 WTA

Simona Halep a urcat de luni pe locul 2 WTA, in locul rusoaicei Maria Sharapova.

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii

Romanca Simona Halep a revenit pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria Sarapova, fostul.

Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume: Tenismena a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova

De luni, Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume. Chiar daca a pierdut in semifinalele turneului de la Stuttgart, jucatoarea din Constanta a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova,.

Prima reactie a Mariei Sarapova dupa ce Simona Halep a trecut pe locul 2 WTA

De azi, Simona Halep revine pe locul doi in lume, trecand inaintea Maria Sarapova, gratiei rezultatului mai bun obtinut la Stuttgart.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep, locul doi in clasamentul WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva italiana Sara Errani si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier de la.

Simona Halep e pe locul 2, urmeaza Madridul. Cate puncte o separa de Serena Williams si de Maria Sarapova

Pana la urma, semifinala de la Stuttgart e un rezultat bun pentru Simona Halep. Mult mai bun in comparatie cu ce a reusit Maria Sarapova, scoasa din competitie de la primul meci de Angelique Kerber.

Simona Halep: Sunt mandra ca am ajuns pe locul doi. Vreau doar sa raman concentrata la fiecare meci si sa vad cat de departe pot ajunge la fiecare turneu

Simona Halep s-a declarat mandra pentru ca, incepand de luni, va redeveni numarul doi mondial in clasamentul WTA, insa a subliniat ca obiectivul sau este acela de a ramane concentrata la fiecare meci. Nu.

Halep: Sunt mandra sa aud ca am ajuns locul doi. Vreau sa raman concentrata la fiecare meci

Jucatoarea Simona Halep, care va redeveni numarul 2 mondial in clasamentul WTA de luni, a declarat ca este mandra de acest lucru si a mentionat ca obiectivul ei este acela de a ramane concentrata la fiecare.

Multi au spus ca are mare nevoie de un psiholog care sa o consilieze. Simona Halep a luat o decizie in aceasta privinta

Simona Halep a pierdut in semifinalele turneului de la Stuttgart, dar de azi va reveni pe locul doi in lume, unde a fost si anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )