Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horia Tecau: Simona Halep este foarte constanta in acest an. Serena Williams si Maria Sarapova raman singurele pericole pentru ea

B1 B1,
Horia Tecau: Simona Halep este foarte constanta in acest an. Serena Williams si Maria Sarapova raman singurele pericole pentru ea

Jucatorul de tenis Horia Tecau a declarat, sambata, ca singurele jucatoare periculoase pentru Simona Halep, numarul 3 mondial, raman Serena Williams si Maria Sarapova, informeaza Mediafax. Halep este foarte. continuă pe B1

Un nou record stabilit de Simona Halep: Este prima jucatoare care inregistreaza 25 de victorii in acest an

Simona Halep, locul 3 mondial, este prima jucatoare din circuitul WTA care inregistreaza 25 de victorii in acest an, in vreme ce Serena Williams, liderul mondial, are doar 20 de victorii, iar Maria Sarapova, locul.

Horia Tecau s-a retras din proba de dublu de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Horia Tecau, detinatorul trofeului, s-a retras, miercuri, din turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte, informeaza Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien.

Horia Tecau s-a retras din turneul de la Bucuresti

Horia Tecau, unul dintre cei mai asteptati jucatori ai turneului ATP de la Bucuresti, s-a retras din concursul de dublu din cauza unei accidentari.

Horia Tecau: Am luat decizia in aceasta dimineata. imi pare rau ca trebuie sa ma retrag!

Horia Tecau a declarat, dupa retragerea sa de la turneul de tenis BRD Nastase-Tiriac Trophy, ca a luat aceasta decizie din cauza unei accidentari capatate dupa turneul de la Monte Carlo, acolo unde s-a oprit in turul al doilea.

BRD Nastase Tiriac: Horia Tecau s-a retras, din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte

Horia Tecau nu-si va putea apara titlul castigat anul trecut la BRD Nastase Tiriac Trophy in proba de dublu, jucatorul roman fiind nevoit sa abandoneze din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au retras de la BRD Nastase-Tiriac Trophy. Care a fost motivul

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul 1 la dublu, s-au retras din cadrul turneului BRD Nastase-Tiriac Trophy, disputat la Bucureti, in perioada 18-26 aprilie.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3 Meci greu. Simona revine decisiv si este in sferturi

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil in turul doi al turneului WTA de la Stuttgart contra jucatoarei Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1 si 6-3. Muguruza a reust breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set. Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei. Iberica a reusit din nou breakul in decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos. Simona o va intalni in sferturile competitiei pe castigatoarea dintre S. Errani si Z. Diyas.

Simona Halep invinsa de Caroline Wozniacki in semifinale la Stuttgart

Dupa trei ore de tenis intens Simona Halep a cunoscut, sambata, a patra infrangere din acest an, fiind invinsa de Caroline Wozniacki in penultimul act de la Stuttgart, turneu WTA dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinale la Stutgart, de la ora 14.30. Totul despre acest meci

Simona Halep o intalneste pe Caroline Wozniacki in semifinalele turneului de la Stuttgart, competitie de categorie Premier care ofera premii de 731. 000 de dolari.

Victorie pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa ce a eliminat-o pe Sara Errani intr-un meci care a durat o ora si jumatate. in primul set meciul a fost echilibrat si ambele jucatoarea au reusit break. in acest.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )