Libnet.ro
UNICEF

19:00

SARBATORI FERICITE! URARI DE CRACIUN pe care trebuie sa le trimiti celor dragi

Antena3 Antena3,
SARBATORI FERICITE! URARI DE CRACIUN pe care trebuie sa le trimiti celor dragi

Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori. E vremea pentru cele mai calde URARI DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor dragi! URARI DE CRACIUN. Craciun cat mai lumin. continuă pe Antena3

SARBATORI FERICITE! MESAJE DE CRACIUN pe care trebuie sa le trimiti celor dragi

Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor dragi! MESAJE DE CRACIUN. Craciun cat mai.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

SARBATORI FERICITE! MESAJ DE CRACIUN al Mitropolitului Clujului, Andrei

Iubiti frati si surori, Un tanar bine educat este de mare pret si in fata lui Dumnezeu si in fata oamenilor. Cand vezi un copil bine crescut ti se bucura sufletul. in copilul.

Topul celor mai indragite filme de Craciun. Care este favoritul tau?

Toata lumea stie ca vacanta de sarbatori este sortita petrecerii timpului alaturi de cei dragi. Si cum sa o faci mai bine daca nu relaxandu-te la un film dupa o masa copioasa de Craciun. Cred ca in.

Sarbatori fericite pentru parlamentari

Senatorii si deputatii au oficial pensii speciale, dupa ce presedintele a promulgat legea care reglementeaza acest privilegiu. Nici seful statului, nici liberalii nu s-au adresat Curtii Constitutionale pentru ca nu au vrut sa se puna rau cu alesii poporului.

Cosul de Craciun: Care sunt retailerii cu cele mai mici preturi in perioada sarbatorilor

Reducerea TVA la alimente din aceasta vara se cunoaste si in valoarea cosului de Craciun, pretul acestuia fiind in prezent cu aproape 11% mai mic decat in iarna anului 2014, potrivit calculelor Wall-Street. ro. Cititi in slide-urile urmatoare care sunt.

Puzzle-ul de Craciun care a ajuns viral pe Facebook. Cat de repede gasesti ursul panda in multimea de oameni de zapada?

Un artist din Ungaria a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care un urs panda este ascuns intre sute de oameni de zapada, lansand urmatoarea provocare: cat de repede il poti gasi?Gergely Dudas a.

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre contabilitatea si impozitarea PFA si a profesiilor libere in 2016

Daca aveti un PFA pe care il veti mentine si anul viitor, stiti ca ori ca detineti PFA, ori o intreprindere individuala) aveti un mare avantaj fata de celelalte forme de societati comerciale prin faptul ca veti tine contabilitatea in partida simpla. Asta inseamna ca practic, incasarile sunt considerate venituri la data incasarii, platile sunt considerate cheltuieli la data platii iar profitul impozabil este generat de diferenta intre incasari si plati. Marele avantaj al PFA este ca poate dispune de sumele incasate chiar de la aceasta data fata de o societate cand sumele pot fi distribuite abia dupa inchiderea exercitiului, depunerea situatiilor anuale la autoritati prin plata dividendului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )