Libnet.ro
UNICEF

10:31

Sarutari si imbratisari tandre pe scena MTV VMA 2014! Beyonce si Jay-Z pun capat zvonurilor cu privire la divort!

ADPM ADPM,
Sarutari si imbratisari tandre pe scena MTV VMA 2014! Beyonce si Jay-Z pun capat zvonurilor cu privire la divort!

Desi mariajul lor a fost pus in repetate randuri sub semnul intrebarii in ultimele luni, in presa internationala aparand numeroase zvonuri cu privire la un iminent divort, Jay-Z si Beyonce au inchis gura lumii atunci cand si-au facut aparitia ca o familie fericita pe scena MTV Video Music Awards 2014!. continuă pe ADPM

Cum s-au imbracat vedetele pe red carpet la MTV VMA 2014

Ca de fiecare data, celeritatile internationale s-au intercut in aparitii spectaculoase pe scena MTV VMA 2014. Daca Miley Cyrus a afisat un outfit mai cuminte decat se astepta toata lumea, Beyonce si Jennifer Lopez au fost extrem de apreciatie pentru tinutele lor, in vreme ce Taylor Siwft a dezamagit la acest capitol, salopeta purtata de ea pe red carpet fiind catalogata de specialisti drept o alegere total neinspirata.

Triumf pentru Miley Cyrus la MTV VMA! A castigat cel mai important premiu al serii! Vezi lista castigatorilor!

In urma cu un an de zile, la MTV VMA, Miley Cyrus dadea nastere fenomenului twerking si incepea transformarea ei de la un star Disney cuminte la o vampa obraznica, capabila de cele mai scandaloase lucruri pentru a iesi in evidenta. Acum, Miley Cyrus a castigat cel mai important trofeu la MTV VMA 2014, la categoria Video of The Year.

Cea mai obraznica aparitie de la MTV VMA! A venit aproape goala pe covorul rosu!

In trecut a devenit faimoasa ca fiind iubita lui Kanye West, insa acum se iubeste cu un alt rappper celebru. Diva din imagine, in varsta de 30 de ani, a tinut sa intoarca toate privirile la editia din acest an a MTV VMA purtand o rochie din lanturi inspirata de o aparitie a lui Rose McGowan de la MTV VMA din anul 1998.

VIDEO! Beyonce, Regina la MTV VMA! A facut un show live de 15 minute!

Beyonce este Regina editiei din acest an a MTV VMA, cantareata fiind recomensata cu nu mai putin de 4 premii. Beyonce a fost alegerea evidenta pentru a primi premiul special Michael Jackson Vanguard Award, iar artista a sustinut un show live de 15 minute.

Lista castigatorilor la MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry revendica principalele premii

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California, informeaza Mediafax, citand Reuters. Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat editia de anul acesta a MTV Video Music Awards VMA), cu Miley Cyrus si Beyonce oferind doua dintre cele mai emotionante momente ale galei.

S-a prezentat ASA la MTV Video Music Awards!

A fost invitata sa acorde un premiu la editia din acest an a MTV VMA, eveniment desfasurat duminica seara la Los Angeles, iar vedeta din imagine si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o rochie Givenchy, cu un decolteu de-a dreptul periculos.

VIDEO! Cum incearca Casper Smart s-o recucereasca pe Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez si fostul ei iubit, Casper Smart, au fost prezenti amandoi la editia din acest an a MTV VMA, desfasurata la Los Angeles duminica seara. Cu toate ca au fost plasati in sectiuni diferite, camerele din sala au surprins momentul cand, in timpul unei pauze publicitare, Casper a venit la Jennifer cu o oferta de nerefuzat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )