Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase persoane, printre care o fetita in varsta de cinci ani, ucise in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Sase persoane, printre care o fetita in varsta de cinci ani, ucise in estul Ucrainei

Sase persoane, intre care o fetita in varsta de cinci ani, au fost ucise vineri in estul Ucrainei, au anuntat autoritatile de la Kiev, informeaza Mediafax. O fetita in varsta de cinci ani a fost ucisa,. continuă pe Antena3

UCRAINA: O fetita de cinci ani si alte cinci persoane, ucise in estul separatist

O fetita in varsta de cinci ani a fost ucisa, iar mama sa ranita, vineri, intr-un atac cu mortiera care a avut loc in regiunea separatista prorusa Lugansk, au anuntat autoritatile de la Kiev, acuzandu-i pe rebeli pentru atac. in plus, patru militari si-au pierdut viata, iar altii cinci au fost raniti, a anuntat Statul Major ucrainean pentru operatiuni in Est .

Ucraina: O fetita de cinci ani a fost ucisa intr-un atac cu mortiera

O fetita de cinci ani a fost ucisa, vineri, in regiunea Lugansk, intr-un atac cu mortiera, au anuntat autoritatile de la Kiev care au acuzat rebelii de acest atac, relateaza AFP. Combatantii din.

Statistici ingrijoratoare: Politistii brazilieni impusca mortal sase persoane in fiecare zi

Politistii brazilieni impusca mortal circa sase persoane in fiecare zi, in multe dintre cazuri oamenii legii facand abuz de forta, anunta un ONG din domeniul sigurantei publice, potrivit Associated Press.

Dezbaterea Victor Ponta-Klaus Iohannis, primul loc in topul audientelor: B1 TV, cele mai bune cifre din ultimii cinci ani

A doua dezbatere a candidatilor la alegerile prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, a plasat B1 TV, postul care a gazduit intalnirea, in fruntea clasamentului audientelor, inregistrand cele mai bune cifre din ultimii cinci ani, conform Paginademedia. ro.

Cererea de aur pe piata mondiala, la minimul ultimilor cinci ani in T3

Cererea de aur pe piata mondiala a ajuns in trimestrul 3 din 2014 an la minimul ultimilor aproape cinci ani, din cauza scaderii cererii din China, a anuntat Consiliul Mondial al Aurului.

Alegeri prezidentiale 2014: Presedintele PSD Salaj: Mi se pare normal ca cei care traiesc in Romania sa decida presedintele pentru urmatorii cinci ani!

Presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, a declarat joi, intr-o conderinta de presa, ca i se pare normal ca romanii din tara, si nu cei din strainatate, sa fie cei care sa decida, duminica, presedintele Romaniei. Mai mult, el a tinut sa precizeze ca dreptul diasporei la vot este respectat, dar aici, in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )