Libnet.ro
UNICEF

01:06

Al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor se va incheia cu un episod supradimensionat

Adevărul Adevărul,
Al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor se va incheia cu un episod supradimensionat

Al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones se va incheia intr-o maniera devenita deja tipica pentru aceasta productie a postului HBO, prin intermediul unui episod final supradimensionat, ce va avea o durata de 69 de minute, informeaza site-ul revistei Variety, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Acest sezon din Urzeala Tronurilor se va termina cu un episod mai lung

Nu te poti plictisi de Urzeala Tronurilor? Ai vrea ca episoadele sa fie mai lungi? Avem vesti extraordinare pentru tine! Bine, cel putin legate de ultimul episod al sezonului difuzat in prezent. Al saselea sezon al serialului UrzealaTronurilor se va incheia intr-o maniera devenita deja tipica pentru aceasta productie a postului HBO, prin intermediul unui [].

Ultimul episod din Urzeala Tronurilor se va incheia cu un episod supradimensionat. Decizia surprinzatoare luata pentru sezonul sase al seriei

Sezonul sase al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones se va incheia intr-un mod devenit deja tipic pentru aceasta productie a postului HBO. Din cele transmise de producatori,.

FOTO + VIDEO. Urzeala Tronurilor: Ce decizii iau fratii Lannister in episodul opt

HBO a publicat, miercuri, o serie de fotografii care ofera indicii cu privire la evenimentele care vor avea loc in cel de-al optulea episod al sezonului sase din Game of thrones/Urzeala Tronurilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )