Libnet.ro
UNICEF

19:31

Saxo Bank: Tensiunile din Orientul Mijlociu duc la cresterea preturilor petrolului si aurului

B1 B1,
Saxo Bank: Tensiunile din Orientul Mijlociu duc la cresterea preturilor petrolului si aurului

Ole Hansen, Director Strategie marfuri Saxo Bank, a precizat ca redresarea de o luna a aurului si mai ales a petrolului s-a prelungit in urma atacului american asupra unui general iranian de la Bagdad. continuă pe B1

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

NATO se reuneste de urgenta. Situatia din Orientul Mijlociu pare sa se inrautateasca de la o ora la alta

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a convocat o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic pentru luni, in conditiile in care situatia din Orientul Mijlociu este tot mai tensionata, potrivit DPA ci.

Merkel si Putin se intalnesc sa discute despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca, sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat, ieri, Guvernul german, relateaza The Associated Press, conform news. ro.

Angela Merkel se intanleste cu Vladimir Putin pentru a discuta despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel se intalneste sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat luni Guvernul german, relateaza The Associated Press.

Angela Merkel, sambata, la Moscova pentru a discuta cu Vladimir Putin despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german, Angela Merkel, se va deplasa sambata, 11 ianuarie, in Rusia, unde va discuta criza din Orientul Mijlociu cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni serviciul de presa al liderului de la Moscova, citat de Reuters.

Butoiul cu pulbere din Orientul Mijlociu. Reuniune NATO de urgenta. Trump ameninta Iranul cu represalii majore

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convocat pentru luni o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic, ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu.

Radu Tudor: NATO convoaca o reuniune de urgenta ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu

Intr-o postare pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor a expus motivele ce stau in spatele reuniunii de urgenta a NATO, sedinta ce are la baza evolutiile tensionate din ultima ora pe plan international.

Orientul Mijlociu - Papa Francisc face apel la dialog

Papa Francisc, preocupat de tensiunile din Orientul Mijlociu, a facut duminica apel la mentinerea d.

Orientul Mijlociu - Papa Francisc face apel la dialog

Papa Francisc, preocupat de tensiunile din Orientul Mijlociu, a facut duminica apel la mentinerea dialogului si la autocontrol, chiar daca nu s-a referit la o anumita tara, la finalul rugaciunii Angelus celebrata in Piata Sfantul Petru de la Vatican.

Reuniune de urgenta a conducerii NATO. Pompeo: Trupele americane ar putea fi tinta unor represalii ale Iranului

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convocat pentru luni o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic, ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu. Reuniunea la nivel de ambasadori a principalului for de decizie al Aliantei, programata pentru ora 14:00 GMT, va evalua situatia din zona dupa uciderea intr-un raid american in Irak a generalului iranian Qassem Soleimani, a declarat un purtator de cuvant al NATO.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )