Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti

Doi tineri pusi pe scandal au terorizat calatorii, in zona Pietei Crangasi, la o ora la care tramvaiul era plin cu parinti si copii, in drum spre scoala. Cand un calator a. continuă pe Antena3

Pumni si picioare in mijloacele de transport in comun: Tramvaiul 41, scena unei batai intre un grup de romi si alti pasageri (VIDEO)

Bataie cu pumni si picioare in tramvaiul 41 din Capitala, dupa ce niste tineri romi care ascultau manele in mijlocul de transport in comun au refuzat sa coboare volumul, la cererea celorlalti.

Bataie in tramvaiul 41: tipete, pumni si picioare din cauza manelelor ascultate prea tare VIDEO

O calatoare a surprins miercuri dimineata o bataie in tramvaiul 41 intre alti patru pasageri, dintre care doi de etnie roma.

Sofer prins conducand cu 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii din Bucuresti

Un tanar sofer in varsta de 18 ani a fost depistat luni dimineata de politistii rutieri cu ajutorul aparatului radar in timp ce circula cu o viteza de 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii din Capitala, anunta Agerpres. Tanarul prins de radar este fiul cantaretilor de muzica de petrecere Viorica si Ionita de la Clejani, scrie Mediafax.

VIDEO. Bataie in tramvai, din cauza manelelor

Patru tineri s-au batut in tramvaiul 41 din Bucuresti, pentru ca doi dintre ei ascultau manele si nu au vrut sa de muzica mai incet, Politia Capitalei a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce un martor a postat un clip cu scandalul pe Facebook.

VIDEO Soferii din Bucuresti care au ajuns cu masinile pe plaja si-au aflat amenda. Amandoi au primit suma maxima

Cei doi soferi care sambata au ajuns cu masinile de teren pe plaja de la malul marii au fost identificati de politisti si amendati cu cate 20 de mii de lei, fiecare.

Beatrice Rancea, propusa ca director al Operei din Bucuresti

Noului ministru al Culturii, Corina Suteu, i s-a dat din partea vicepremierului Vasile Dincu mutarea in plic in ceea ce priveste directia Operei Nationale Bucuresti. El a propus-o ca director pe Beatrice Rancea, actualmente manager la Opera din Iasi, unde a avut cu adevarat rezultate exceptionale, scotand acea institutie de spectacol din anonimat.

The Amsterdams canta pe 6 mai la Clubul Taranului din Bucuresti. In deschidere - Melting Dice

Dupa Winds Apart, materialul unplugged din 2013, The Amsterdams au revenit acum cu un nou disc de studio intr-o abordare indie/electro: Eternity for Dummies! Trupa continua promovarea albumului printr-un nou concert la Bucuresti, pe 6 mai la Clubul Taranului Sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei). In deschidere ii vor avea ca invitati pe timisorenii de la Melting Dice.

Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins gonind cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti (VIDEO)

Record de viteza in Capitala. Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins in luni dimineata de Brigara Rutiera cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )