Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scandal monstru intr-un avion. Motivul pentru care o femeie a trecut la amenintari. Sunt sotia unui deputat, o sa aranjez eu lucrurile

Antena3 Antena3,
Scandal monstru intr-un avion. Motivul pentru care o femeie a trecut la amenintari. Sunt sotia unui deputat, o sa aranjez eu lucrurile

O femeie a facut scandal intr-un avion pe ruta Moscova-Beirut, dupa o femeie care statea in fata ei si-a lasat scaunul pe spate si a varsat pe ea sucul de portocale. O sa ajungi in Liban, sunt sotia un. continuă pe Antena3

Imagini revoltatoare in Capitala! Motivul pentru care un medicde la Floreasca a fost lovit de un taximetrist

Medicul cardiolog Gabriel Tatu, de la Spitalul Floreasca, a fost agresat de un taximetrist, dupa ce doctorul a refuzat sa ii permita soferului sa fumeze in masina. Incidentul a avut loc marti dimineata,.

Grecia: Ministrul Economiei a DEMISIONAT din cauza sotiei! SCANDAL monstru cu cel mai BOGAT cuplu din Guvern

Scandal monstru ce cel mai bogat cuplu din guvernul Greciei Dimitri Papadimitriou, ministrul Economiei, si Rania Antonopoulos, secretar de stat in Ministerul Muncii. Ministrul grec al economiei a demisionat.

Premierul Bulgariei a trimis un avion GUVERNAMENTAL pentru preluarea bulgarilor BLOCATI la Timisoara

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a trimis un avion guvernamental pentru preluarea celor 90 de turisti bulgari blocati pe aeroportul din Timisoara. Acestia au ramas in aeroport din cauza ca o aeronava a.

Putini stiu acest lucru. Cand nu este bine pentru o femeie sa faca amor!

Studiile au dezvaluit cand nu este bine pentru o femeie sa intretina relatii sexuale. Cercetarile se bazeaza pe studierea a 900 de femei si 1000 de barbati, potrivit Lyla. ro. Principalele concluzii ale studiului.

Jurnalistul Horia Ghibutiu: CRASA INCULTURA, iexplicatia pentru care actualii ministri vorbesc ca Nicolae Ceausescu (VIDEO)

Ministrii din actuala guvernare s-au remarcat nu prin politicile pe care le-au implementat si prin modul prin care au reformat institutiile pe care au fost pusi sa le conduca, ci, cel mai adesea, prin modul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )