Libnet.ro
UNICEF

23:00

SCANDAL la Parada Elevilor. Mai multi tineri, legitimati de jandarmi

România Liberă România Liberă,
SCANDAL la Parada Elevilor. Mai multi tineri, legitimati de jandarmi

15 elevi au fost legitimati de jandarmi, dupa ce s-au incaierat, sambata, la Parada Elevilor din Piata Universitatii. continuă pe România Liberă

Scandal la Parada Elevilor din Capitala: Jandarmii au legitimat 15 participanti (VIDEO)

Mai multi elevi au fost legitimati de jandarmi dupa ce s-au incaierat, sambata, la Parada Elevilor din Piata Universitatii, informeaza B1 TV. Aproape 1. 000 de elevi au iesit in strada pentru Parada.

Elevii microbisti si-au impartit pumni la Parada Liceelor

A fost scandal la Parada Liceelor. Mai multi tineri s-au luat la bataie in centrul Capitalei, din cauza fotbalului. Unii dintre ei, suporteri ai Rapidului, s-au enervat pentru ca fusesera pusi alaturi de fanii.

Circulatie restrictionata in centrul Capitalei, sambata seara, pentru Parada Elevilor

Circulatia va fi restrictionata sambata seara, in centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor, care va incepe la ora 19. 00, in Piata Universitatii, de unde elevii vor defila pe Calea Victoriei si Bulevardul Libertatii, pana in Piata Constitutiei, unde va avea loc un concert Faydee si Vama, informeaza Mediafax.

Circulatie restrictionata in centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor

Circulatia va fi restrictionata sambata seara, in centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor, care va incepe la ora 19. 00, in Piata Universitatii, manifestare la care organizatorul estimeaza participarea a.

Bucuresti: Circulatia, restrictionata, pentru Parada Elevilor. Vezi zonele afectate

Circulatia va fi restrictionata sambata seara, in centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor, care va incepe la ora 19. 00, in Piata Universitatii, relateaza Mediafax. Tinerii vor defila pe Calea Victoriei si Bulevardul Libertatii, pana in Piata Constitutiei, unde va avea loc un concert Faydee si Vama.

Mai multi lideri PSD spun ca-si vor da demisia daca Liviu Dragnea nu revine in functia de presedinte executiv al partidului: Daca el pleaca, atunci plecam toti. Suntem toti vinovati?

Daca saptamana trecuta, cand se discuta demisia lui Liviu Dragnea, mai multi colegi ii cereau sa nu plece, acum dupa ce acesta a luat decizia nu mai fi presedinte executiv al partidului, unii lideri judeteni.

Polonia si statele baltice au cei mai multi lideri europeni pe lista neagra a Kremlinului

Cei mai multi lideri europeni care apar pe lista neagra a Kremlinului sunt din Polonia si statele baltice, scrie Agerpres. Dintre cei 89 de oficiali europeni ce sunt declarati indezirabili in Rusia, 18 sunt.

Mai multi lideri PSD, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere

Mai multi lideri PSD din tara, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere din partid. Si-au depus demisiile liderul PSD Olt, Paul Stanescu si cel al PSD Giurgiu, senatorul Niculae.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )