Libnet.ro
UNICEF

21:30

Scandal pentru receptia celui mai mare proiect de modernizare a retelei de apa. Primar: Eu nu semnez procesul verbal!

Adevărul Adevărul,
Scandal pentru receptia celui mai mare proiect de modernizare a retelei de apa. Primar: Eu nu semnez procesul verbal!

Finalizarea celui mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a inghitit aproximativ 10 milioane de euro naste controverse. Desi lucrarile la reteau de canalizare si apa potabila au fost incheiate pe hartie, receptia lucrarii nu a avut loc, deoarece autoritatile locale au semnalat numeroase neajunsuri. continuă pe Adevărul

Lanxess va achizitiona Chemtura, cea mai mare preluare realizata vreodata de un grup german

Lanxess AG va achizitiona compania americana de produse chimice Chemtura, pentru 2,4 miliarde de euro 2,69 miliarde de dolari) inclusiv datoriile, fiind cea mai mare preluare realizata vreodata de un grup german, transmite Reuters.

Probleme la aterizare pentru cea mai mare aeronava de pasageri din lume. Imagini care iti vor taia respiratia!

Cel mai mare avion pentru pasageri din lume a fost protagonistul unei aterizari dramatice. Imagini surprinse de un amator arata cum aeronava, un Airbus A380 cu 600 de persoane la bord, se clatina in zbor.

24 septembrie, Ziua Nationala de Curatenie. Let`s Do It, Romania!, cea mai mare revolutie a voluntarilor

Pe 24 septembrie, voluntarii vor face tara luna in cadrul unei noi editii a Let`s Do It, Romania!. Cea mai mare miscare sociala din Romania, cu peste 1. 000 de voluntari implicati in 6 ani de activitate are drept scop o tara cu deseuri zero, iar valorile pe care le promoveaza in fiecare zi sunt pasiunea, increderea, respectul pentru natura si implicarea.

Locul 2 la cel mai mare eveniment de jocuri pe calculator pentru un roman: Echipa sa a castigat 3,4 milioane de dolari la DOTA

Luna trecuta a avut loc cel mai mare eveniment de jocuri pe calculator din istorie. Fondul de premiere pentru competitia de DOTA 2 intitulata The International 2016 a fost de 20. 7 milioane de euro. Un.

China cauta extraterestri in afara galaxiei noastre cu cel mai mare radiotelescop

Oamenii de stiinta chinezi au pornit duminica cel mai mare radiotelescop din lume, cu o deschidere de 500 de metri, a carui misiune principala e cautarea unei forme de viata inteligente, in afara galaxiei.

Productia de vin va fi in acest an cu 11% mai mare decat in 2015

Productia de vin va fi in acest an cu 11% mai mare decat in 2015, adica va fi de 4 milioane de hectolitri fata de 3,6 milioane de hectolitri, informeaza ZF. Vinurile vor fi de buna calitate,.

Se pregateste la Timisoara cel mai mare targ educational din Europa de Sud-Est. Cele mai mari universitati din Anglia, Germania sau Franta vin dupa studenti

Timisoara va gazdui, la inceputul lunii octombrie, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei.

Portretul infiorator al celui mai tanar stapan de sclavi din Berevoesti: judecat deja fiindca a batut crunt o vecina care a refuzat sa faca sex cu el

Aflat de peste doua luni in arest preventiv alaturi de alte 33 de persoane in dosarul sclavilor de la Berevoesti, Ionut Catalin Grancea 18 ani) are un trecut incarcat de violenta extrema. Acum doi ani i-a furat unei tinere doua telefoane si a lovit-o de zeci de de ori in fata si in stomac. Ionut Catalin Grancea este cel mai tanar proprietar de sclavi din Berevoesti, Arges.

O jumatate de milion de euro, bugetul Institutului care vrea sa aduca cea mai mare universitate din tara in Top 500

Universitatea Babes-Bolyai a lansat, astazi, in premiera in tara Institutul de Studii Avansate in Stiinta si Tehnologie cu scopul de a intra in topul celor mai bune 500 de universitati din lume. Avand un buget de 460. 000 de euro pentru anul universitar 2016-2017, Institutul va acorda burse de cercetare pentru studentii si cadrele didactice ale universitatii, dar si pentru cercetatori din strainatate.

Cea mai mare greseala pe care barbatii o fac in pat: gestul aparent minor care poate creste apetitul sexual al femeii

Mai mult de jumatate dintre barbati comit o greseala uriasa in pat care poate ruina viata sexuala a cuplului. Pe cat de banal poate parea, pe atat de important este gestul care provoaca o crestere considerabila a apetitului sexual al femeii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )