Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scandal sangeros dupa meciul Romania-Franta: Fiul unui consilier judetean din Buzau, violente in bar (VIDEO)

B1 B1,
Scandal sangeros dupa meciul Romania-Franta: Fiul unui consilier judetean din Buzau, violente in bar (VIDEO)

Fiul unui consilier judetean din Buzau, implicat intr-un conflict sangeros! Tanarul a fost protagonistul unei batai desprinse parca din filmele de actiune. Ametit de aburii alcoolului,. continuă pe B1

EURO 2016. Ce scrie presa franceza, dupa meciul Romania-Franta: Lumina a venit de la Payet

Presa franceza scrie, dupa meciul de debut din Campionatul European de Fotbal 2016, despre victoria obtinuta de Les Bleus in fata Romaniei, notand ca francezii nu au avut o misiune usoara in fata Romaniei.

EURO 2016. Simona Halep i-a felicitat pe fotbalistii romani pentru meciul Romania-Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala Romaniei pentru meciul cu Franta, din deschiderea Campionatului European 2016, conform unui mesaj postat pe contul sau de Instagram.

Peste 1000 de satmareni au vazut meciul Romania - Franta in centrul orasului pe un ecran urias.

Peste 1000 de satmareni au luat cu asalt centrul municipiului Satu Mare, unde pe platoul din Piata 25 Octombrie a fost instalat un ecran urias pentru vizualizarea meciului Romania- Franta. Suporterii au trait la maxim fiecare clipa, atmosfera fiind una asemanatoare ca si pe stadion.

Meciul Romania - Franta a deschis EURO 2016/ SCOR 1-1

ACTUALIZARE 23:24 Bogdan Stancu a egalat pentru Romania din penalty! Franta - Romania 1-1 *ACTUALIZARE 23:16 Giroud a deschis scorul in minutul 57! Franta - Romania 1-0 *ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016.

Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Hollande. Ce pronostic da prim-ministrul roman

Premierul Dacian Ciolos efectueaza, joi si vineri intr-o vizita la Paris, prilej cu care va intalni cu premierul francez, Manuel Valls, iar vineri seara va pleca de la Palatul Elysee spre Stade de France, impreuna cu presedintele Frantei, Francois Hollande, pentru a viziona meciul Franta-Romania.

Meciul Romania - Franta, ora 22:00, deschide EURO 2016

ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016.

Pronosticul oracolului din Balcesti pentru meciul Romania-Franta: Luam bataie de la 2-0 in sus! (VIDEO)

Fostul presedinte LPF, Dumitru Dragomir, zis si oracolul din Balcesti a fost rugat sa faca un pronostic pentru meciul dintre nationalele Romaniei si Frantei de vineri seara, in timpul unei.

Tricolorii s-au recuperat la un gratar dupa meciul cu Franta

Jucatorii nationalei Romaniei au avut parte de o surpriza din partea selectionerului Anghel Iordanescu dupa duelul cu Franta din deschiderea Campionatului European.

Ciolos, in vizita la Franta: intalnire cu Manuel Valls si cu copiii ramasi orfani in urma atentatelor de la Paris. il insoteste pe Hollande la meciul Romania - Franta

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Franta, premierul Dacian Ciolos, se va intalni, astazi, cu omologul sau francez, Manuel Valls, urmand sa-i viziteze pe copiii orfani ai cuplului de romani care au murit in urma atentatelor de la Paris. Seara, Ciolosva pleca de la Palatul Elysee spre Stade de France, impreuna cu presedintele Francois Hollande, pentru a viziona meciul Franta-Romania.

Suspiciuni de spionaj inainte de meciul Romania-Franta. Oficialii FRF au depus o plangere la UEFA

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal au depus o plangere catre UEFA, acestia fiind nemultumiti de faptul ca doi francezi au fost surprinsi in timp ce filmau antrenamentul inchis.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )