Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meciul Romania - Franta a deschis EURO 2016/ SCOR 1-1

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Meciul Romania - Franta a deschis EURO 2016/ SCOR 1-1

ACTUALIZARE 23:24 Bogdan Stancu a egalat pentru Romania din penalty! Franta - Romania 1-1 *ACTUALIZARE 23:16 Giroud a deschis scorul in minutul 57! Franta - Romania 1-0 *ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016. continuă pe Ziarul Bursa

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

Meciul Romania-Franta, live de pe mobil cu aceasta aplicatie

Daca aveti planuri sa urmariti meciulRomania-Franta, care deschide oficial capionatul Euro 2016, avem o veste buna pentru voi. Dolce Sport lanseaza aplicatia integrata Dolce Sport, dedicata fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmari live, de pe orice dispozitiv, competitiile transmise de Dolce Sport TV si toate stirile importante din sport. Asadar, meciul Romania-Franta [].

Meciul Romania - Franta, ora 22:00, deschide EURO 2016

ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Hollande. Ce pronostic da prim-ministrul roman

Premierul Dacian Ciolos efectueaza, joi si vineri intr-o vizita la Paris, prilej cu care va intalni cu premierul francez, Manuel Valls, iar vineri seara va pleca de la Palatul Elysee spre Stade de France, impreuna cu presedintele Frantei, Francois Hollande, pentru a viziona meciul Franta-Romania.

Pronosticul oracolului din Balcesti pentru meciul Romania-Franta: Luam bataie de la 2-0 in sus! (VIDEO)

Fostul presedinte LPF, Dumitru Dragomir, zis si oracolul din Balcesti a fost rugat sa faca un pronostic pentru meciul dintre nationalele Romaniei si Frantei de vineri seara, in timpul unei.

UEFA Euro 2016: Google sarbatoreste campionatul printr-un nou doodle

Toti cei care au emotii pentru meciul Romania Franta din deschiderea UEFA Euro 2016, au avut o surpriza cand au deschis motorul de cautare Google astazi. in prim plan, la pagina de start apare celebrul cocos galic, simbolul neoficial al Frantei, in timp ce loveste mingea asezata strategic pentru a da gol. Sa speram, [].

Euro 2016: Google sarbatoreste campionatul printr-un nou doodle

Toti cei care au emotii pentru meciul Romania Franta din deschiderea UEFA Euro 2016, au avut o surpriza cand au deschis motorul de cautare Google astazi. in prim plan, la pagina de start apare celebrul cocos galic, simbolul neoficial al Frantei, in timp ce loveste mingea asezata strategic pentru a da gol. Sa speram, [].

Politic Show: Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Holland; Topul averilor primarilor din Bucuresti. Care este cel mai sarac dintre ei; Traian Basescu, despre obtinerea cetateniei moldovenest

Zgonea: Nu sunt incompatibil, ca sa se ia act de revocarea mea. Sper ca exista minti luminate care sa inteleaga asta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a comentat. Robert Turcescu, Stefanel Dan si Stefan Enache - vicepresedinti ai PMP. Robert Turcescu, Stefanel Dan si Stefan Enache au fost desemnati.

Meciul de debut al EURO 2016, pierdut de Romania in fata Frantei cu scorul de 2-1. Partida nebuna pe Stade de France- Penalty marcat de Stancu si gol in minutul 89 inscris de Payet

Meciul de debut al Campionatului European de Fotbal, dintre Franta si Romania s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru cocosii galici, dupa golul din minutul 58 al partidei, marcat de Olivier Giroud, s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )