Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal urias in PSD. Nicu Banicioiu: Dragnea ar trebui sa-i lase locul lui Dancila in fruntea partidului

Antena3 Antena3,
Scandal urias in PSD. Nicu Banicioiu: Dragnea ar trebui sa-i lase locul lui Dancila in fruntea partidului

E scandal in toata regula la Congresul PSD, acolo unde Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu acuza jocurile de culise facute in favoarea premierului Viorica Dancila, astfel incat aceasta sa ocupe. continuă pe Antena3

Scandal urias in PSD. Telefoanele rebelilor din partid, luate la control

Scene incredibile in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de vineri, in care s-au validat candidaturile din Congresul de sambata. in timpul sedintei, Liviu Dragnea si-a acuzat unii colegi ca dau i.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Congres PSD. Nicolae Banicioiu, primul candidat pentru functia de presedinte executiv. Ce mesaj are pentru colegii sai

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD, acesta fiind primul social-democrat intrat in lupta pentru pozitia detinuta in prezent de Niculae Badalau.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave despre Congresul PSD: Sunt candidatii Dragnea si candidatii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere si corecte (VIDEO)

Codrin Stefanescu a lansat acuzatii grave in emisiunea Se intampla acum, realizata de Tudor Barbu, privind felul in care va arata Congresul PSD de sambata. Secretarul general adjunct a acuzat ca Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )