Libnet.ro
UNICEF

08:15

SCANDAL URIAS in Republica Moldova, dupa publicarea acestor imagini. Cine este blonda din fotografii. Mai multi jurnalisti au fost amenintati

Antena3 Antena3,
SCANDAL URIAS in Republica Moldova, dupa publicarea acestor imagini. Cine este blonda din fotografii. Mai multi jurnalisti au fost amenintati

Inalt Prea Sfintitul iPS) Vladimir, mitropolitul Chisinaului si al intregii Moldove, locuieste intr-o casa de milioane la cativa km de Chisinau. Imobilul de lux este inregistrat pe numele unei femei, cu. continuă pe Antena3

SCANDAL URIAS in Republica Moldova, dupa publicarea acestor imagini. Cu ce blonda se afla MITROPOLITUL in concediu

Inalt Prea Sfintitul iPS) Vladimir, mitropolitul Chisinaului si al intregii Moldove, locuieste intr-o casa de milioane la cativa km de Chisinau. Imobilul de lux este inregistrat pe numele unei femei, cu.

Libera si nu prea. Presa din Republica Moldova este doar partial libera

Centrul pentru Jurnalism Independent CJI) a constatat ca mass-media din Republica Moldova este partial libera, fiind pe locul doi printre tarile membre ale Parteneriatului Estic in clasamentul libertatii de exprimare.

Ce au de facut autoritatile din Republica Moldova pentrucrearea Zonei de comert liber cu UE

Moldova are sansa sa nu repete greselile altor state in procesul de apropiere de Uniunea Europeana. Asociatia pentru Politica Externa APE) a realizat un studiu privind experienta tarilor Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), cu lectii pe care Republica Moldova le poate invata.

Republica Moldova produce din ce in ce mai putin tutun

In acest an, in Republica Moldova se estimeaza ca vor fi adunate in jur de 1. 300 de tone de frunze de tutun, in conditiile in care anul trecut recolta a fost de 2. 000 de tone.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia incepe sa aplice scenariul RAZBOIULUI HIBRID in Republica Moldova

Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa: Am vazut acest scenariu aplicat in Crimeea, iar acum in estul Ucrainei. incepem sa vedem acelasi scenariu in Republica Moldova si in Transnistria.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea .

Comandantul fortelor aliate din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, afirma Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa, scrie Mediafax.

Anunt important: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova! Vezi cui ii apartine declaratia

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea.

Philip Breedlove: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, afirma Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa.

Secretarul general al NATO denunta presiunile si actiunile militare ale Rusiei in Ucraina, Republica Moldova si Georgia

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, a denuntat presiunile economice si actiunile militare ale Rusiei in Ucraina, Republica Moldova si Georgia. Asistam la o noua era de probleme si actiuni re.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )