Libnet.ro
UNICEF

18:15

SCANDAL la World Press Photo. Expertii spun ca fotografia castigatoare NU a fost modificata.

România Liberă România Liberă,
SCANDAL la World Press Photo. Expertii spun ca fotografia castigatoare NU a fost modificata.

Dupa ce fotografia castigatoare a competitiei internationale de fotografie World Press Photo, care infatiseaza o inmormantare in Fasia Gaza, a fost contestata de mai multi jurnalisti, pe motiv ca a fost modificata, expertii independenti au ajuns la concluzia ca, desi au fost operate modificari asupra imaginii, nu este vorba de un compozit, conform unui comunicat remis redactiei. Astfel, fotografia lui Paul Hansen, care arata doi barbati carand cadavrele a doi copii, omorati intr-un . continuă pe România Liberă

SCANDAL la World Press Photo. Fotografia castigatoare, MODIFICATA? Expertii independenti ...

Dupa ce fotografia castigatoare a competitiei internationale de fotografie World Press Photo, care infatiseaza o inmormantare in Fasia Gaza, a fost contestata de mai multi jurnalisti, pe motiv ca a fost modificata, expertii independenti au ajuns la concluzia ca, desi au fost operate modificari asupra imaginii, nu este vorba de un compozit, conform unui comunicat remis redactiei. Astfel, fotografia lui Paul Hansen, care arata doi barbati carand cadavrele a doi copii, omorati intr-un .

Fotografia recompensata cu World Press Photo of the Year 2012, trucata: I-au fost aduse modificari in Photoshop

Fotografia care prezinta un grup de barbati ce transporta in brate trupurile unor copii si a fost declarata castigatoarea trofeului World Press Photo of the Year 2012, a primit cel mai prestigios premiu din.

Mergeti in Piata Universitatii, sa dati ochii cu lumea (the world) asa cum este

Recomandare: Mergeti la expozitia World Press Photo 2013, sa vedeti lumea de aproape. Lumea cum n-am vrea sa stim ca este. Iar lumea asta va va privi in ochi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )