Libnet.ro
UNICEF

05:15

Scandalul anului in Turul Frantei. Nu s-a mai pomenit asa ceva

Antena3 Antena3,
Scandalul anului in Turul Frantei. Nu s-a mai pomenit asa ceva

Rutierul argentinian Eduardo Sepuvelda a fost exclus din Turul Frantei in urma deciziei juriului de comisari pentru ca a parcurs cateva zeci de metri. in masina, a anuntat echipa rutierului, Bretagne Seche . continuă pe Antena3

VIDEO GoPro: Imagini unice din Turul Frantei

Iata cele mai bune momente filmate in timpul etapelor de Turul Frantei, cu camerele GoPro, aflate chiar in mijlocul actiunii, montate chiar pe bicicletele rutierilor sau pe castile membrilor echipelor. Luptele din pluton capata o noua valenta, fiind percepute mult mai acerb decat se vad la televizor. GoPro este partener oficial al Le Tour, in 2015.

Andre Greipel face tripla in Turul Frantei

Germanul Andre Greipel a tras cortina peste a doua saptamana din Turul Frantei cu o noua victorie de etapa, a treia pentru rutierul lui Lotto-Soudal in cele 15 manse derulate pana acum.

Moment rusinos in Turul Frantei. Ce a patit liderul cursei intrece orice masura! VIDEO

Chris Froome, britanicul care se afla la conducerea clasamentului general in Turul Frantei 2015, sustine ca in timpul etapei a 14-a, de astazi, un spectator a aruncat cu urina in el, pe fondul speculatiilor ca.

Doi francezi lasati cu ochii in soare in Turul Frantei. Froome se pricepe si la sprint

Etapa a 14-a din Turul Frantei Rodez-Mende, 178. 5 km) a adus in prim plan un castigator neasteptat in persoana britanicului Stephen Cummings de la MTB-Qhubeka.

Cum arata tricoul galben perfect in Turul Frantei (Foto)

Nu va ganditi la o imagine cu Lance Armstrong in vremurile de glorie !) sau la Chris Froome, acest nou dominator din Turul Frantei. Tricoul galben perfect n-are nimic de-a face cu niciunul dintre acestia si cu niciun alt lider pe care l-ati vazut pe podium pana acum.

Suspiciuni in jurul tricoului galben de la Turul Frantei: Froome, atacat cu urina!

Rutierul britanic Chris Froome Sky), lider in clasamentul general al Turului Frantei, a declarat, sambata, ca in timpul etapei a 14-a a competitiei un spectator a aruncat in el cu un pahar cu urina, informeaza LEquipe.

Steve Cummings a castigat etapa a 14-a a Turul Frantei

Britanicul Steve Cummings MTN-Qhubeka) a castigat, sambata, etapa a 14-a a Turului Frantei, desfasurata intre localitatile Rodez si Mende, pe o distanta de 178,5 kilometri. Pe locul doi s-a clasat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )