Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sosoaca, prima reactie dupa excluderea din AUR: imi pare rau ca i-au tradat pe oameni Lavric a ridicat mana la mine Simion nu a avut legatura cu excluderea

Hotnews Hotnews,
 Sosoaca, prima reactie dupa excluderea din AUR: imi pare rau ca i-au tradat pe oameni Lavric a ridicat mana la mine Simion nu a avut legatura cu excluderea

Senatoarea Diana Sosoaca a vorbit miercuri seara pe Facebook despre exlcluderea din AUR. Ea a avut-o alaturi pe Adriana Bahmuteanu. Sosoaca ii acuza pe liderii AUR, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, de misoginism si dubla masura, spune ca acestia si-au tradat electoratul, iar ea va continua sa se lupte pentru oameni si sa-si reprezinte tara. continuă pe Hotnews

Ce ar putea face Diana Sosoaca dupa excluderea din AUR. Sociologul Marius Pieleanu: Va profita de o zona electorala neocupata

Excluderea din partidul AUR nu marcheaza finalul carierei in politica romaneasca, pentru Diana Sosoaca. indepartarea din AURpoate insemna o mare oportunitate pentru senatoarea Diana Sosoaca. Avocata s.

George Simion, prima reactie dupa ce a dat-o afara din AUR pe Diana Sosoaca

Conducerea AUR a anuntat oficial, miercuri seara, excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca si retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Sosoaca.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR).

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au.

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

Prima reactie a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR.

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce a fost exclusa, de fapt, din AUR: Mi s-a spus ca cum imi permit?

Conducerea AUR a anuntat oficial, miercuri seara, retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Sosoaca. Motivul: comportamentul avocatei a adus atingere intereselor si imaginii partidului.

inca o excludere din AUR dupa cea a Dianei Sosoaca: Un parlamentar care a fost condamnat penal in prima instanta si trimis in judecata intr-un alt dosar penal

Un alt parlamentar AUR a fost exclus din cadrul formatiunii politice. Este vorba despre un ales care are o condamnare penala in prima instanta si care a fost trimis in judecata intr-un alt dosar penal. Este a.

Nu doar Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Si un parlamentar cu probleme penale paraseste partidul

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Facebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR, dar si pentru alte derapaje.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )