Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scandalul sexual de la Universitatea din Resita: Patru fosti dascali, trimisi in judecata

România Liberă România Liberă,
Scandalul sexual de la Universitatea din Resita: Patru fosti dascali, trimisi in judecata

Patru fosti dascali de la Universitatea din Resita, cercetati dupa ce ar fi luat mita sau ar fi cerut favoruri sexuale de la studenti pentru promovarea unor examene, au fost trimisi in judecata pentru coruptie. continuă pe România Liberă

Stenogramele coruptiei de la Universitatea din Resita (VIDEO)

Mai multe cadre didactice de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, printre care decanul Facultatii de Stiinte Sociale, Florin Frant, au fost date pe mana justitiei, intr-un dosar de coruptie, informeaza.

Parchetul General a trimis in judecata profesorii de la Universitatea din Resita acuzati ca favorizau promovarea de examene pentru bani sau favoruri sexuale

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile in cauza avand ca obiect infractiuni de coruptie savarsite de cadre didactice universitare si studenti ai Universitatii Eftimie Murgu - Resita.

Patru fosti profesori ai Universitatii din Resita cercetati pentru luare de mita, trimisi in judecata

Patru fosti profesori din cadrul Univesitatii din Resita care sunt cercetati pentru luare de mita si cererea de favoruri sexuale de la studenti pentru promovarea examenelor au fost trimisi in.

Dosarul Sex pentru note de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, trimis in judecata

Dosarul de coruptie de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita intra in linie dreapta. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea Suprema i-au trimis, luni, in judecata pe principalii suspecti in acest caz, acuzati ca au luat spaga de la studenti pentru a-i ajuta sa treaca examenele. Unul dintre profesorii incriminati le cerea studentelor si favoruri sexuale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )