Libnet.ro
UNICEF

11:01

Scenarii post-referendum din Grecia: De la aprobarea propunerilor creditorilor internationali, la alegeri anticipate

B1 B1,
Scenarii post-referendum din Grecia: De la aprobarea propunerilor creditorilor internationali, la alegeri anticipate

Mai multe scenarii sunt prefigurate pentru perioada post-referendum din Grecia, anunta B1 TV. Ce se va intampla cu Grecia sau cum vor reactiona partenerii europeni ai tarii dupa acest vot - sunt intrebari. continuă pe B1

Fluctuatii in Europa, in asteptarea referendumului din Grecia

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii din regiune asteptand rezultatul referendumului programat in Grecia, la finele acestei saptamani, pe marginea propunerilor creditorilor.

Da sau nu? Ce tabara ar putea castiga la referendumul din Grecia

Tabara nu ar obtine o victorie in referendumul de duminica din Grecia asupra unei propuneri a creditorilor - cu 54% de voturi, in timp ce tabara da ar obtine doar 33% din voturi, releva un sondaj publicat miercuri care.

Un important lider al Bisericii Ortodoxe din Grecia anunta ca va vota in favoarea reformelor la referendum: Voi da un vot pentru Europa

Mitropolitul Anthimos, unul dintre cei mai importanti lideri ai Bisericii Ortodoxe din Grecia, a incheiat, recent, o predica tinuta la Biserica Sf. Paul din Salonic anuntand ca va vota da la referendumul privind masurile de austeritate impuse Greciei. Mitropolitul le-a spus celor prezenti ca au dreptul sa voteze asa cum doresc, insa el va da un vot pentru Europa. Reactiile starnite au fost de la aplauze pana la strigate ale celor nemultumiti, relateaza Huffingtonpost.

Biserica Ortodoxa din Grecia se alatura taberei care sustine acceptarea conditiilor impuse de creditori, cu patru zile inainte de referendum

Arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei, primatul Bisericii Ortodoxe din Grecia, sustine acceptarea conditiilor impuse de creditorii internationali Greciei, cu patru zile inainte de referendumul care decide soarta.

LIVETEXT Criza din Grecia. Judecatorii decid soarta referendumului, dar bancile raman fara lichiditati. PayPal si-a incetat operatiunile elene

Un nou sondaj privind rezultatul referendumului de duminica din Grecia, prin care alegatorii sunt chemati sa spuna daca accepta sau resping propunerile de la creditorii internationali, arata un usor avantaj pentru da - 44,8%, in timp ce nu ar raspunde 43,4%. Astazi, judecatorii instantei supreme din Grecia vor decide daca referendumul a fost contestat legal, dar economia tarii pare deja in pragul imploziei: bancile mai au rezerve de circa 500 milioane euro, potrivit The Telegraph. 28: Valdis Dombrovskis, vice-presedinte al Comisiei Europene, a spus intr-un interviu pentru ziarul german Die Welt ca intrebarea de la referendumul grec nu este corecta nici din punct de vedere legal, nici factual11. 16: Reportaj Reuters in Grecia in randul oamenilor de afaceri: Fiecare zi e ca o duminica. Telefoanele nu mai suna. Venim la birou si stam fara sa facem nimic. Economia greaca e ravasita din momentul in care Guvernul Tsipras a impus controlul capitalului si a inchis bancile10. 36: PayPal si-a incetat operatiunile din Grecia din cauza impunerii de catre Guvernul Tsipras a controlului capitalurilor sursa: Quartz)Urmareste pe HotNews. ro cele mai importante momente ale zilei din Grecia.

Klaus Iohannis, declaratii pe tema crizei din Grecia. Ce s-ar putea intampla cu Romania, daca Grecia iese din UE

Klaus Iohannis spune ca, daca criza din Grecia va continua, vor fi afectate si Romania, si Uniunea Europeana, si NATO, adaugand ca nu crede ca cineva este atat de naiv incat sa creada ca iesirea.

Referendumul din Grecia, constitutional

Curtea suprema administrativa din Grecia a stabilit, vineri seara, ca referendumul programat duminica, pe tema conditiilor negociate cu creditorii internationali, este constitutional, informeaza cotidianul The New York Times.

Interventie rara a Patriarhului Bisericii Ortodoxe din Grecia

Primatul Bisericii Ortodoxe din Grecia, arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei, s-a alaturat taberei da, proeuropeana, cu patru zile inainte de referendumul asupra programului de salvare a tarii, relateaza.

Curtea suprema administrativa din Grecia a decis: Referendumul privind masurile de austeritate propuse de creditori este constitutional

Referendumul programat duminica in Grecia cu privire la conditiile negociate cu creditorii internationali este constitutional, a decis vineri Curtea suprema administrativa din Grecia, informeaza The New York.

Daca criza din Grecia continua, situatia ne va afecta pe toti

Daca criza din Grecia continua si nu se gaseste o solutie, atunci situatia dificila de acolo ne va afecta pe toti, si pe noi, Romania, si pe noi, UE, si pe noi, NATO, a declarat ieri presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )