Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scenariul soc pentru Liga 1. Gigi Becali scos din minti

Online Sport Online Sport,
Scenariul soc pentru Liga 1. Gigi Becali scos din minti

La nivelul Ligii 1 se pun la punct ultimele detalii pentru protocolul care vizeaza reluarea competitiei. continuă pe Online Sport

Gigi Becali si-a scos turma de oi la pascut! Imagini inedite cu latifundiarul din Pipera in mijlocul mioarelor (VIDEO)

Imagini senzationale la marginea capitalei cu Gigi Becali si-a scos turma de oi la pascut! Pentru ca nu are prea multe de facut in aceasta perioada, in care activitatile sportive sunt suspendate din cauza.

Barajul pentru Liga 1 ar putea fi redus la o singura mansa

Oficialii fotbalului romanesc analizeaza posibilitatea organizarii barajului de promovarementinere in Liga 1 intr-o singura mansa pentru o mai buna gestionare a calendarului in perioada urmatoare.

Proiect de lege ce prevede inchisoare pentru cei care scot lemnul din tara, aprobat de Senat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect de lege initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede interdictia cu caracter temporar a scoaterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania.

Peste 60 de state donatoare au promis 3,4 miliarde de dolari pentru 5 milioane de refugiati din Venezuela

Peste 60 de state donatoare au promis ajutoare de urgenta de circa 3,4 miliarde de dolari pentru 5 milioane de refugiati din Venezuela care au fugit in alte tari din America Latina pentru a scapa de criza economica declansata sub regimul presedintelui Nicolas Maduro.

Focar de COVID-19 la un centru pentru tinerii bolnavi de HIV din Vrancea

Un focar de coronavirus a fost depistat marti la un centru pentru tinerii bolnavi de HIV din Vrancea. in urma aplicarii testelor, cinci salariati si opt beneficiari ai centrului au fost despistati cu COVID-19.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )