Libnet.ro
UNICEF

10:15

Scene incredibile in Brasov: Mai multe persoane au fost agresate, printre care si trei politisti. Pe unul l-a muscat, iar altuia i-a rupt camasa

B1 B1,
Scene incredibile in Brasov: Mai multe persoane au fost agresate, printre care si trei politisti. Pe unul l-a muscat, iar altuia i-a rupt camasa

Un barbat din Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a agresat trei persoane, apoi a mai lovit trei politisti care au intervenit sa-l calmeze, intr-o statie RAT, de pe strada 13. continuă pe B1

VIDEO. India: Incendiu de proportii la o fabrica de arme. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, marti dimineata, dupa ce un incendiu izbucnit la un important depozit de munitii al armatei, in centrul Indiei.

Mai multe persoane au fost folosite drept cobai de medici

Seful Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, prof dr Delia Marina Podea, cadru didactic la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad, a fost ridicata, ieri dupa-amiaza, de anchetatori si dusa la audieri, potrivit Agerpres.

Accident grav in Constanta: Un adolescent a murit si mai multe persoane au fost ranite

Accident cutremurator in Constanta. Un adolescent de 16 ani a murit, iar un altul de 13 ani se afla in coma dupa un impact violent intre doua autoturisme, informeaza B1 TV. Alte patru persoane.

Colet suspect in Norvegia! Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost deschis pachetul

Un oficiu postal din sudul Norvegiei a fost evacuat, iar peste 40 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au deschis un colet suspect, care continea un praf alb, potrivit news. ro. Patru.

Dosar de politician: Afacerile baronului de Caras Severin, Marcel Vela. Imobiliare si automobile trecute prin mai multe persoane, pentru profit maxim (VIDEO)

Seara de 31 mai, in emisiunea Dosar de Politician, Silviu Manatire a vorbit despre afacerile baronului din Caras Severin, Marcel Vera. Se pare ca acesta a facut afaceri cu imobiliare pentru a.

Cod portocaliu de ploi in judetul Bacau. Mai multe localitati au fost inundate. Raul Tazlau este la cota de pericol.

Ploile abundente care au lovit judetul Bacau au provocat inundatii. Mai multe gospodarii si terenuri agricole au fost acoperite de ape. Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat avertizarea din cod galben, in cod portocaliu pentru judetele Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani.

Noi imagini filmate dupa accidentul lui Condrea arata ca in zona se aflau mai multe masini si mai multe persoane decat au fost audiate de procurori (VIDEO)

Noi imagini de la locul accidentul in care a murit Dan Condrea au fost facute publice, arata site-ul expresuldebuftea. ro, citat de B1 TV. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe drumul.

Mai multe curse pe traseul 5M al RAT Brasov

Regia Autonoma de Transport R. ) Brasov suplimenteaza din data de 5 iunie a. c. numarul de curse efectuate pe traseul 5M Stadionul Municipal Magurele) in cursul zilelor de duminica, precum si in zilele in care sunt sarbatori religioase.

Episodul Koln se repeta: 18 femei au fost agresate sexual la un festival de muzica din Germania. Trei imigranti au fost arestati

Primirea imigrantilor a devenit din nou motiv de scandal in Germania, dupa ce mai multe femei au fost agresate sexual la un festival de muzica, iar trei solicitanti de azil au fost arestati, informeaza AFP,.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )