Libnet.ro
UNICEF

16:30

Scene socante intr-o piata din Capitala. Un barbat a murit sub ochii unui echipaj medical care nu a stiut sa ii acorde primul ajutor

Antena3 Antena3,
Scene socante intr-o piata din Capitala. Un barbat a murit sub ochii unui echipaj medical care nu a stiut sa ii acorde primul ajutor

Scene socante in mijlocul unei piete din Bucuresti. Un barbat a murit sub ochii celor care trebuiau sa-i salveze viata. Martori spun ca echipajul medical al unui serviciu privat de ambulanta nu ar fi. continuă pe Antena3

Scene socante in judetul Iasi. Un barbat a fost batut in magazin, de mana cu copilul

Scene socante, intr-un magazin din judetul Iasi. Un copil de cativa ani a asistat la un incident incredibil in care tatal sau a fost luat la bataie cu pumnii si picioarele in magazinul.

Scene socante in Iasi! Un barbat a fost calcat in picioare de doi indivizi, in timp ce tinea de mana un copilas (VIDEO)

Scene socante intr-un magazin din comuna ieseana Belcesti. Un barbat a fost batut crunt de doi indivizi. Nici nu le-a pasat acestora ca victima tinea de mana un copilas. Baietelul a asistat.

Scene socante intr-o comuna din judetul Iasi. Un baiat de 14 ani acuza ca a fost lovit cu lanturi - VIDEO

Scene socante intr-o comuna din judetul Iasi. Un baiat de 14 ani acuza ca a fost lovit cu lanturi peste picioare si peste mana de paznicul unui lac. Totul s-ar fi intamplat din.

RATB a infiintat o noua linie de autobuz - 362- care va face turul muzeelor din Capitala

RATB a infiintat o noua linie de autobuz - 362- care va face turul muzeelor din Capitala. Autobuzul 362 porneste din Piata Presei si merge pana in Parcul Carol, cuprinzand, tur - retur, 30 de muzee bucurestene. Pretul unui bilet este cel al unei calatorii normale - 1,3 lei. Copiii de pana la 6 ani au gratuitate.

CSM Bucuresti, victorie mare in Sala Dinamo din Capitala.

CSM Bucuresti a invins categoric formatia daneza NFH-Nykobing Falster Handboldklub, cu scorul de 39-26 18-12), intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, disputat in Sala Dinamo din Capitala, relateaza Agerpres.

Peste 10.000 de oameni au participat la mitingul din Capitala

Update: Protestele din Bucuresti se apropie de final. La aceasta ora mai sunt doar cateva sute de manifestanti in fata Ministerului Justitiei, care scandeaza Tudorel, demisia! si.

O racheta lansata din Yemen a cazut langa aeroportul din capitala Arabiei Saudite

O racheta lansata de insurgenti din Yemen a cazut langa aeroportul din capitala Arabiei Saudite, potrivit Al Jazeera si BBC News. Informatiile nu pot fi confirmate din surse independente. Un purtator de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )