Libnet.ro
UNICEF

06:45

Schimb de focuri la granita Rusiei. Cel putin o persoana a murit si alte opt au fost ranite

Antena3 Antena3,
Schimb de focuri la granita Rusiei. Cel putin o persoana a murit si alte opt au fost ranite

O persoana a fost ucisa si alte opt au fost ranite grav, in urma unui incident armat la granita Rusiei. Vamesii rusi au deschis focul asupra unei ambarcatiuni din Coreea de Nord, conform. continuă pe Antena3

FOTO. Un pod care lega doua insule indoneziene s-a prabusit. Cel putin opt persoane au murit si 30 au fost ranite

Cel putin opt persoane au murit si peste 30 au fost ranite, duminica, dupa ce un pod care lega doua insule de mici dimensiuni din apropiere de statiunea indoneziana Bali s-au prabusit.

Cel putin 24 de morti in India, intr-o busculada inaintea unei ceremonii hinduse

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite, intr-o busculada, pe un pod, pe care o multime de oameni il traversa pentru a ajunge la o sarbatoare hindusa in nordul Indiei, a anuntat politia, relateaza The Associated Press.

ATENTAT SINUCIGAS in Bagdad! Cel putin 31 de morti si 65 de raniti. Atacul a vizat o ceremonie funerara

In urma unui atac sinucigas au murit cel putin 31 de persoane, iar alte 65 au fost ranite in Bagdad. Atacul a vizat o ceremonie funerara. Atacul a avut loc in jurul pranzului intr-o.

Cel putin trei ministri si secretari de stat vor candida pentru USR

Cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvati Romania USR), a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, Clotilde Armand, consilier local al partidului la Sectorul 1 din Bucuresti.

Cel putin 24 de morti si 20 de raniti in urma unei busculade de pe un pod, in timpul unei ceremonii hinduse din India

Cel putin 24 de persoane au decedat, iar alte 20 au fost ranite, ca urmare a unei busculade care a avut loc in timpul unei ceremonii religioase hinduse, ce se tinea la periferia orasului Varanasi din nordul Indiei, noteaza thestar. com. Organizatorii se asteptau ca la ceremonie sa participe doar 3. 000 de persoane, insa s-au trezit cu cateva zeci de mii de credinciosi.

Clotilde Armand: Ministri, secretari de stat vor fi pe lista USR, probabil, cel putin trei

Clotilde Armand, consilier local al partidului la Sectorul 1 din Bucuresti, a declarat ca cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )