Libnet.ro
UNICEF

00:07

Schimbare importanta pentru SMURD. Anunt facut de Raed Arafat

Antena3 Antena3,
Schimbare importanta pentru SMURD. Anunt facut de Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat duminica, la Targu Mures, ca in cursul acestui an va incepe procedura de preluare a. continuă pe Antena3

Raed Arafat: in cursul acestui an vom incepe procedura de preluare a serviciilor SMURD civile de catre ISU

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat duminica, la Targu Mures, ca in cursul acestui an va incepe procedura de preluare a serviciilor SMURD civile de catre Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta, daca proiectul de lege va fi adoptat si de Senat, transmite Agerpres.

Raed Arafat: In cursul acestui an vom incepe procedura de preluare a serviciilor SMURD civile de catre ISU

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat duminica, la Targu Mures, ca in cursul acestui an va incepe procedura de preluare a serviciilor SMURD civile de catre.

MURES: Nou punct de interventie ISU, inaugurat de Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a participat, duminica, la inaugurarea noului punct de interventie al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea al judetului Mures, situat pe platforma combinatului Azomures, care va deservi una dintre cele mai aglomerate zone a municipiului Targu Mures si localitatile limitrofe.

Schimbare importanta propusa de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a prezentat vineri o serie de propuneri pentru reorganizarea sistemului de educatie, conform carora elevii din clasele I - III vor beneficia doar de indrumarea pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )