Libnet.ro
UNICEF

10:00

Schimbare radicala pentru Adelina Pestritu. Bruneta s-a ras in cap. Chiar ea a spus de ce a apelat la aceasta tunsoare (VIDEO GALERIE FOTO)

B1 B1,
Schimbare radicala pentru Adelina Pestritu. Bruneta s-a ras in cap. Chiar ea a spus de ce a apelat la aceasta tunsoare (VIDEO GALERIE FOTO)

Frumoasa bruneta a trecut printr-o schimbare radicla de look, in urma cu putin timp, iar anuntul a fost chiar pe contul personal de Instagram. Fanilor nu le-a venit sa creada ca vedeta s-a ras in cap, insa tu. continuă pe B1

Adelina Pestritu, anunt surpriza dupa 4 ani. Nimeni nu se astepta la asta

Adelina Pestritu si-a surprins fanii cu o noua schimbare de look. Vedeta a revenit la tunsoarea scurta pe care a avea cu patru ani in urma, atunci cand facea furori in showbiz. Adelina Pestritu a facut anuntul surpriza dupa 4 ani. Fanii ei nu se asteptau la asta Adelina Pestritu a revenit la look-ul pe .

Adelina Pestritu, tunsoare scurta dupa carantina

Adelina Pestritu a declarat intotdeauna ca prefera tunsorile scurte in detrimentul parului lung. Asa ca, dupa carantina, a dat fuga la salonul hairstylistului Adrian Perjovschi de unde a iesit cu o tunsoare noua, extrem de cool! .

Meseria ei de baza este de dansatoare! Cine a caracterizat-o pe Adelina Pestritu

Iulia Albu a dezvaluit la televizor care este meseria de baza a Adelinei Pestritu. Fosta sotie a lui Liviu Varciu ar fi la baza dansatoare, dupa cum a dezvaluit criticul de moda. Meseria ei de baza este de dansatoare! Cine o caracterizeaza asa pe Adelina Pestritu Iulia Albu a amintit in fata publicului telespectator ca .

Schimbare radicala in viata Mihaelei Radulescu. Mesajul emotionant prin care le-a spus adio fanilor de pe Instagram (GALERIE FOTO)

Viata Mihaelei Radulescu este demna de un roman. Vedeta de televiziune a trecut prin mai multe casnici nereusite, insa acum se bucura de o poveste de dragoste alaturi de actualul iubit. Bruneta s-a retras de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )