Libnet.ro
UNICEF

23:45

Schimbi dur de replici intre Emmanuel Macron si Marine Le Pen: Strategia dumneavoastra este sa spuneti multe minciuni

România Liberă România Liberă,
Schimbi dur de replici intre Emmanuel Macron si Marine Le Pen: Strategia dumneavoastra este sa spuneti multe minciuni

Centristul pro-european Emmanuel Macron si candidata extremei drepte, Marine Le Pen, au schimbat replici dure intr-o noua deybatere televizata, difuzata cu patru zile inaintea finalei alegerilor prezidentiale, din 7 mai, transmite AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO Emmanuel Macron si Marine Le Pen se confrunta in ultima dezbatere televizata a alegerilor prezidentiale din Franta/ Macron, catre Le Pen: Ai adus razboiul civil in tara. Teroristii s-ar bucura de victoria ei

Emmanuel Macron i-a anuntat pe alegatorii francezi ca ar trebui sa se astepte miercuri seara la o confruntare verbala aprinsa cu presedinta Frontului National, Marine Le Pen, in ultima dezbatere televizata inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Intre timp, sondajele arata un avans puternic pentru candidatul de centru-stanga, care ar putea sa stranga 60% din voturi in lupta pentru palatul Elysee, transmite Reuters. Macron, catre Le Pen: Ai adus razboiul civil in tara folosind discursul luptei anticoruptie. Teroristii s-ar bucura de victoria lui Le Pen AFP).

Emmanuel Macron si Marine Le Pen se confrunta in ultima dezbatere televizata a alegerilor prezidentiale din Franta

Emmanuel Macron i-a anuntat pe alegatorii francezi ca ar trebui sa se astepte miercuri seara la o confruntare verbala aprinsa cu presedinta Frontului National, Marine Le Pen, in ultima dezbatere televizata inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Intre timp, sondajele arata un avans puternic pentru candidatul de centru-stanga, care ar putea sa stranga 60% din voturi in lupta pentru palatul Elysee, transmite Reuters.

Emmanuel Macron si Marine Le Pen se confrunta in singura dezbatere televizata dinaintea turului doi al alegerilor prezidentialedin Franta

Emmanuel Macron si Marine Le Pen se confrunta miercuri seara in singura dezbatere televizatp organizata inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta. Dezbaterea, care are.

VIDEO Proteste la Paris: Manifestantii ii contesta atat pe Marine Le Pen, cat si pe Emmanuel Macron. Ciocniri violente cu fortele de ordine

Trei politisti au fost raniti luni dupa-amiaza, dintre care unul grav, in urma violentelor izbucnite in timpul unui miting de 1 Mai intre protestatari care ii contesta pe ambii candidati ajunsi in turul al doilea al alegerilor prezidentiale - Emmanuel Macron si Marine Le Pen - si fortele de ordine, relateaza Reuters.

Victoria lui Emmanuel Macron la prezidentialele din Franta nu este sigura. Candidatul centrist pierde teren in fata lui Marine Le Pen

Situatia candidatului de centru Emmanuel Macron, cotat cu prima sansa in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta, se complica. Trendul sau in sondaje este descendent, iar eforturile contracandidatei sale de extrema dreapta, Marine Le Pen, de a recupera diferenta din primul tur dau rezultate.

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron, cotat ca favorit in turul II, cu 59% intentie de vot - cel mai recent sondaj

Centristul Emmanuel Macron candidatul miscarii En Marche) este cotat ca favorit cu 4 zile inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 59% intentie de vot, la mare distanta de candidata de extrema dreapta Marine Le Pen, cotata cu 41%, arata cel mai recent sondaj, realizat de Cevipof/Ipsos/Sopra Steria si citat de Reuters.

Alegeri in Franta. Papa Francisc nu stie de unde vine Emmanuel Macron

Papa Francisc a refuzat sambata sa le dea indicatii de vot francezilor pentru a-i departaja pe cei doi candidati la prezidentiale, explicand ca unul reprezinta dreapta puternica, facand astfel referire la Marine Le Pen, candidata extremei-drepte, si ca nu stie de unde vine celalalt, cu referire la centristul Emmanuel Macron, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

FOTO. O imagine trucata cu Emmanuel Macron a aparut pe coperta unei reviste dedicate comunitatii gay

Candidatul favorit in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, Emmanuel Macron, a aparut pe coperta revistei Garcon, o publicatie dedicata comunitatii LGBTQ franceze. Fotografia in care Macron apare la bustul gol a facut senzatie in Hexagon.

Celebra actrita Brigitte Bardot le-a cerut iubitorilor de animale sa nu-l voteze pe Emmanuel Macron, acuzandu-l pe centristul pro-european de lipsa de empatie

Celebra actrita Brigitte Bardot a atras atentia iubitorilor de animale sa nu voteze, duminica, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale cu centristul pro-european Emmanuel Macron, sustinand ca acesta este lipsit de empatie fata de animale .

Emmanuel Macron, favoritul la castigarea prezidentialelor din Franta, la bustul gol pe coperta unei reviste pentru homosexuali (FOTO)

Emmanuel Macron, viitorul posibil presedinte al Frantei, face furori in spatiul public. Cea mai in voga revista franceza pentru homosexuali Garcon Magazine - a ales pentru lunile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )