Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scoala va incepe pe 9 septembrie. Care este calendarul celor doua semestre si cand sunt programate vacantele elevilor

B1 B1,
Scoala va incepe pe 9 septembrie. Care este calendarul celor doua semestre si cand sunt programate vacantele elevilor

Ministerul Educatiei a anuntat ca scoala va incepe pe 9 septembrie, astfel ca structura anului scolar 2019-2020 ramane neschimbata, desi premierul Viorica Dancila ceruse ca elevii sa revina din vacanta. continuă pe B1

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin .

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, internat de urgenta. Care este acum starea lui de sanatate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost internat de urgenta la spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Oficialul a ajuns la unitatea medicala dupa ce a acuzat dureri de nesuportat. Care este acum starea lui de sanatate? Tudorel Toader, internat de urgenta Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei, a fost internat, in noaptea de duminica .

Secretele celor doua prietene care au intrat cu 10 la Farmacie. Am vrut sa imi dovedesc ca sunt capabila sa fac o lucrare perfecta

Doua dintre cele cinci tinere admise in acest an cu nota 10 la Facultatea de Farmacie, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca sunt zalauance.

Care este ADN-ul fructului de avocado si de ce e asta important pentru tine

Desi este privit de multi drept mancare pentru hipsteri, fructul de avocado devine din ce in ce mai popular si in tara noastra. Fructul creste in arborele de avocado si, desi istoricul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )