Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, internat de urgenta. Care este acum starea lui de sanatate

Playtech Playtech,
Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, internat de urgenta. Care este acum starea lui de sanatate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost internat de urgenta la spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Oficialul a ajuns la unitatea medicala dupa ce a acuzat dureri de nesuportat. Care este acum starea lui de sanatate? Tudorel Toader, internat de urgenta Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei, a fost internat, in noaptea de duminica . continuă pe Playtech

Tudorel Toader, internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Fostul ministru al Justitiei ar fi suferit un accident vascular cerebral

Rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Tudorel Toader, fost ministru al Justitie, este internat la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iasi.

EXCLUSIV ONLINE Tudorel Toader cere sa fie tinute la SECRET informatiile despre starea sa de sanatate: Fostul ministru a fost internat de urgenta Spitalul de Neurochirurgie din Iasi

UPDATE:Dupa aparitia in mediul online a informatiilor despre faptul ca a fost internat, Tudorel Toader a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook. Alta simpla precizare ! Cand am fost la spital, ti.

UPDATE Tudorel Toader, reactie dupa ce s-a aflat ca a fost la spital: M-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a fost internat de urgenta in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Potrivit unor surse locale, Tudorel Toader a ajuns la spital dupa ce s-a simtit rau, transmite Mediafax. 02 Tudorel Toader, a postat, pe Facebook, un mesaj in care spune ca s-a internat pentru analizele periodice.

Tudorel Toader, prima declaratie dupa ce a ajuns la spital

Tudorel Toader a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca a fost internat in spital. Fostul ministru al Justitiei sustine ca s-a dus la spital pentru a-si face analizele.

Tudorel Toader, internat de urgenta la spital

Tudorel Toader a fost internat de urgenta duminica noapte in spital. Acesta a ajuns la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Se pare ca acesta a avut probleme.

Consiliul de Etica si Management Universitar propune destituirea lui Tudorel Toader din functia de rector

Consiliul de Etica si Management Universitar propune destituirea lui Tudorel Toader de la sefia Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi din cauza refuzului de a-si exprima un punct de vedere pe existenta plagiatului in teza de doctorat a lui Codrut Olaru, potrivit presedintelui organismului. Toader a fost conducatorul de doctorat al lui Olaru.

PressOne: Ultimatum pentru Tudorel Toader. in joc sunt pozitia sa de rector si soarta Universitatii din Iasi

Tudorel Toader risca sa isi piarda mandatul de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si risca chiar reorganizarea sau desfiintarea institutiei de invatamant pe care o conduce in urma unei decizii fara precedent in mediul academic romanesc, emisa recent de Consiliul de Etica si Management Universitar CEMU), potrivit PressOne.

EXCLUSIV PLAGIAT la Iasi - Tudorel Toader, pe punctul de a fi DEMIS de la conducerea Universitatii A. L. Cuza. Consiliul de etica aduce acuzatii fara precedent

EXCLUSIV ONLINE Consiliul de Etica si Management Universitar cere Ministerului Educatiei Nationale demiterea lui Tudorel Toader din functia de rector al Universitatii din Iasi,dupa ce a sesizat un caz.

Consiliul de Etica si Management Universitar a propus destituirea lui Tudorel Toader din functia de rector: De data asta, treaba e serioasa

Consiliul de Etica si Management Universitar propune destituirea lui Tudorel Toader de la sefia Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi din cauza refuzului de a-si exprima un punct de vedere pe existenta plagiatului in teza de doctorat a lui Codrut Olaru, potrivit presedintelui organismului.

Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei: O problema de legitimitate a statului si de suveranitate interna

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, avertiza in urma cu mai multi ani cu privire la pericolul ca autoritatile statului sa fie capturate de clanurile de interlopi. El a declarat pentru Adevarul ca modul in care s-a desfasurat initial ancheta crimelor de la Caracal prin implicarea clanurilor de interlopi arata o problama de legitimitate a institutiilor statului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )