Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Playtech Playtech,
Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin . continuă pe Playtech

Noi indicii despre reteaua de trafic de carne vie, care ar avea legatura cu Gheorghe Dinca

Avocatii implicati in acheta crimelor scot la iveala tot mai multe indicii potrivit carora Gheorghe Dinca isi rapea victimele cu scopul de a le vinde traficantilor de carne vie. Nici anchetatorii nu exclud.

Stirile ProTV: Casa lui Gheorghe Dinca. Cum arata camera in care a tinut-o pe Alexandra - animatie grafica

Se inmultesc probele gasite de anchetatori in padurea de la Caracal, unde Gheorghe Dinca a sustinut ca a aruncat resturile carbonizate ale Luizei Melencu, tanara disparuta in luna aprilie.

Gheorghe Dinca are televizor in celula si este la curent cu ceea ce se dezbate in presa

Gheorghe Dinca se plange - prin vocea avocatului sau - ca este foarte obosit, iar atunci cand este condus in teren pentru cercetari, i se da apa calda, pentru ca nu exista frigidere. intre timp, surse din.

Caz Caracal. Miros suspect in casa lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Luizei Melencu: Din pamant iese mirosul

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca locuinta lui Gheorghe Dinca este un dezastru total si ca in aer pluteste un miros de cadavru. Aceasta casa, in integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea incapere unde a tinut fetele, cu patul acela de fier, infiorator, pute totul a cadavru. Credeti-ma, si din pamant iese mirosul, si din jur, si din incaperile acelea, marturiseste avocatul.

Declaratie cinica a lui Gheorghe Dinca. Spune ca Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva in schimb

Criminalul de la Caracal pare ca se joaca cu politistii. Le ofera piste false, sustine ca si-a omorat victimele, dupa ce, initial, a refuzat sa comunice si le arata anchetatorilor unde a ascuns anumite obiecte ale victimelor, care se aflau chiar sub nasul lor. Totul este suspect legat de Dinca, iar declaratiile sale sunt din .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

Gheorghe Dinca are 3 avocati din oficiu. Ce face fiecare si cu cat sunt platiti

Gheorghe Dinca are trei avocati din oficiu pentru a-i apara drepturile. Ce face fiecare si care este salariu lor? Primul aparator al lui Dinca a facut o serie de declaratii despre situatia in care se afla acesta si despre faptul ca nu a mai preluat el cazul criminalului pentru ca nu a fost chemat. Ce .

Avocat: Gheorghe Dinca se plange ca este obosit. Sunt niste conditii foarte grele acolo pentru toata lumea Primeste apa, dar aceasta se incalzeste si este o problema

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, se plange ca este obosit si primeste apa care se incalzeste, in timpul perchezitiilor din casa lui, sustine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia. El mai afirma ca toti cei care participa la cercetarile din casa lui Dinca lucreaza in conditii grele.

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )