Libnet.ro
UNICEF

18:45

Scoli din Capitala, dotate cu paturi si rezerve de apa in cazul unei catastrofe naturale

Antena3 Antena3,
Scoli din Capitala, dotate cu paturi si rezerve de apa in cazul unei catastrofe naturale

Douasprezece scoli din Capitala au fost alese de Primaria Municipiului Bucuresti PMB) pentru a oferi adapost bucurestenilor in cazul unei calamitati, a spus, luni, primarul general Sorin Oprescu, informeaza. continuă pe Antena3

Scoli din Capitala, dotate cu paturi si rezerve de apa in cazul unei catastrofe naturale

Douasprezece scoli din Capitala au fost alese de Primaria Municipiului Bucuresti pentru a oferi adapost bucurestenilor in cazul unei calamitati, a spus, luni, primarul general Sorin Oprescu. Potrivit.

12 scoli din Capitala, dotate de primarie pentru a deveni adaposturi in cazul unor calamitati

12 scoli din Capitala au fost alese de Primaria Municipiului Bucuresti pentru a oferi adapost bucurestenilor in cazul unei calamitati, a anuntat, luni, primarul general Sorin Oprescu.

INCENDIU PUTERNIC in cartierul Colentina din Capitala

O casa a ars in aceasta dimineata in cartierul Colentina, din Capitala. Vecinii au fost cei care au dat alarma si i-au chemat pe pompieri. Flacarile erau atat de mari, incat cele doua masini de pompieri.

ALERTA 20 de bolnavi de Ebola au fugit dintr-un centru de izolare din capitala Liberiei, dupa un atac

20 de bolnavi de bola au fugit dintr-un centru de izolare din capitala Liberiei,dupa ce barbati inarmati au atacat unitatea sanitara, au anuntat duminica surse concordante,informeaza Mediafax.

Se implinesc 300 de ani de la moartea Sfintilor Brancoveni: Mii de enoriasi la resfintirea bisericii Sf. Gheorghe cel nou din Capitala (VIDEO)

Zi de mare Sarbatoare. Sambata este resfintita biserica Sfantul Gheorghe cel nou din Capitala in care se afla moastele lui Constantin Brancoveanu. 300 de ani se implinesc de la moartea sfintilor.

O cladire de patru etaje ar putea aparea pe spatiul verde al unui bloc din Capitala. Locatarii imobilului sunt scandalizati

Locatarii unui bloc din sectorul 2 al Capitalei risca sa ramana fara spatiul verde din fata blocului. Firma care a cumparat terenul are de gand sa ridice o constructie cu cel putin patru etaje, la doar.

20 de bolnavi de Ebola au fugit dintr-un centru de izolare din capitala Liberiei, dupa un atac

Barbati inarmati au atacat un centru de izolare a bolnavilor de Ebola, la Monrovia, capitala Liberiei, provocand fuga a aproximativ 20 de pacienti. Au spart usile si au jefuit locul. Bolnavii au fugit toti, a declarat Rebecca Wesseh, o martora la acest incident, care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )