Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursurile in scolile din Bucuresti raman in scenariul rosu de functionare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cursurile in scolile din Bucuresti raman in scenariul rosu de functionare

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis, in sedinta de astazi, ca pentru unitatile de invatamant preuniversitar, cursurile sa se desfasoare in continuare online, cele fata in fata fiind suspendate. continuă pe Ziarul Bursa

Comitetul pentru Situatii de Urgenta decide luni daca se redeschid scolile in Bucuresti

Comitetul pentru Situatii de Urgenta se va reuni luni, 2 noiembrie, in sedinta pentru a decide daca scolile din Capitala raman inchise si pentru urmatoarele 14 zile. CSU va stabili modul de functionare al tuturor unitatilor de invatamant care se afla in prezent sub scenariul rosu.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta decide luni daca se redeschid scolile in Bucuresti

Comitetul pentru Situatii de Urgenta va decide luni daca scolile din Capitala raman inchise, in contextul in care expira cele 14 zile, timp in care masura a fost valabila. CSU va stabili modul de.

inca o comuna din judetul Buzau, in scenariul rosu. Ce restrictii primesc localnicii

O comuna din judetul Buzau a intrat in scenariul rosu. Este vorba despre Largu, unde incidenta cumulata in ultimele 14 zile a depasit 3 cazuri la 1. 000 de locuitori, fiind de 4,02 la 1. 000 de locuitori.

CORONAVIRUS |Vaslui: Un colegiu din Husi trece in scenariul rosu dupa ce opt elevi din trei clase diferite au fost diagnosticati cu COVID-19

Opt elevi ai Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir din Husi au fost testati pozitiv pentru infectia cu nou coronavirus, astfel ca unitatea de invatamant va trece in scenariul rosu pentru doua.

Scolile din Capitala raman inchise inca 14 zile. Traian Berbeceanu: Nu s-a considerat necesar si oportun la acest moment sa fie introduse masuri restrictive noi (VIDEO)

UPDATE, 2 noiembrie, ora 11. 20 Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anuntat ca in sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta de luni s-a decis mentinerea restrictiilor aflate inca in.

ASTAZI Comitetul pentru Situatii de Urgenta decide scenariul de functionare a scolilor din Bucuresti pentru urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele 14 zile.

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu pentru scolile din Capitala. Primarul anunta ca vor fi controale masive la terase

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, se declara de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din Bucuresti, pana cand se va constata o scadere a numarului de infectari. El promite controale in zonele care prezinta risc ridicat de raspandire a bolii.

COVID-19. Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu Alte 4.938, in scenariul 2

Numarul unitatilor de invatamant in care elevii fac cursuri online scenariul rosu) a depasit 3. 600, arata informatiile centralizate vineri de Ministerul Educatiei. Peste 3. 600 de unitati.

Pucioasa, in scenariul rosu. Masca este obligatorie: Oameni buni, nu e de joaca

Pucioasa a devenit al treilea oras din Dambovita, dupa Targoviste si Titu, care intra in scenariul rosu din cauza numarului mare de imbolnaviri. Orasul, cunoscut pentru apele sulfuroase, a atins rata de 3,73 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Suceava si alte trei localitati intra in scenariul rosu

Municipiul Suceava si comunele Ipotesti, Dornesti si Ilisesti intra in scenariul rosu. incepand de marti, toate restaurantele, cafenelele, cazinourile si institutiile de spectacole vor fi inchise.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )