Libnet.ro
UNICEF

22:45

Marea Britanie e sub apa! A fost cea mai ploioasa luna din ultimii 100 de ani

Antena3 Antena3,
Marea Britanie e sub apa! A fost cea mai ploioasa luna din ultimii 100 de ani

Sudul si vestul Marii Britanii sunt sub alerta de inundatii. in Somerset, unde viitura a facut prapad in ultimele zile, numarul bacteriilor din apa a crescut intr-un ritm alarmant. Meteorologii britanici spun. continuă pe Antena3

E frig de-ngheata pietrele, la propriu. Minus 24 de grade la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregistrata anul acesta

E frig de-ngheata pietrele, la propriu, in centrul tarii. Mercurul din termometre a coborat in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la aproape -24 de grade. A fost cea mai scazuta temperatura.

Cea mai scumpa masina vanduta in Marea Britanie a fost cumparata pentru 24 de milioane de lire sterline

Un Testa Rossa din 1957 a devenit cea mai scumpa masina vanduta in Marea Britanie, dupa ce la o licitatie un exemplar s-a vandut cu putin peste 24 de milioane de lire sterline, anunta The.

Alerta la o centrala nucleara din Marea Britanie, dupa ce s-a detectat un nivel ingrijorator al radiatiilor

Alerta nucleara in Marea Britanie, dupa ce autoritatile au detectat un nivel ingrijorator al radiatiilor la centrala Sellafield din Cumbria. Personalul auxiliar a primit ordin sa nu se prezinte vineri la.

Iarna in Europa: Patru morti in Bulgaria, din cauza frigului, si inundatii in Marea Britanie.

Patru persoane au murit in Bulgaria din cauza frigului, in timp ce, in Ungaria, meteorologii au emis pentru joi cod galben de ploaie inghetata in judetele situate in partea de vest si sud-vest. In Slovenia, autoritatile au emis un avertisment din cauza caderilor de zapada, iar in Marea Britanie, sunt inundatii, relateaza Agerpres. Presa bulgara informeaza despre cel putin patru morti in ultima saptamana, in urma valului de frig ce afecteaza tara. Doua persoane au decedat in ultimele 24 de .

Barclays va inchide un sfert din sucursalele din Marea Britanie

Banca britanica Barclays va inchide un sfert din cele 1. 600 de sucursale din Marea Britanie si va concedia sute de angajati de la divizia de investitii, pentru a reduce costurile, relateaza Financial Times.

Un pedofil fugar, cea mai inalta cladire europeana si ziua de nastere a trei mari pictori.

481: Regele vandalilor Huneric organizeaza o conferinta la Carthage intre episcopii catolici si arieni 1327: Tanarul Edward este incoronat rege al Angliei, sub numele Edward III, tara fiind insa condusa informal de catre mama sa Regina Isabella si amantul acesteia, Roger Mortimer 1662: Generalul chinez Koxinga cucereste Insula Taiwan, dupa un asediu de noua luni 1790: La New York se intruneste pentru prima oara Curtea Suprema a Statelor Unite 1814: Cea mai devastatoare eruptie a vulcanului .

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata la Vaslui

Orasul vasluian Negresti a fost polul frigului din Romania in cursul noptii de joi spre vineri, in conditiile in care mercurul termometrelor a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata in acest an, transmite Mediafax.

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna: - 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost - 23,6 grade Celsius.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )