Libnet.ro
UNICEF

22:30

Scolile din Romania se deschid mai repede decat crezi: anuntul surprinzator al ministrului Cimpeanu

Playtech Playtech,
Scolile din Romania se deschid mai repede decat crezi: anuntul surprinzator al ministrului Cimpeanu

La scurt timp dupa ce a inceput sa ocupe scaunul ministerial, Sorin Cimpeanu a facut un set de promisiuni legate de inceperea scolii in format traditional. Afirmatiile au fost facute. continuă pe Playtech

Samsung confirma ca va lansa pe 14 ianuarie noile telefoane Galaxy S21, mult mai repede decat in alti ani

Samsung a confirmat zvonurile care spuneau ca noile telefoane Galaxy S21 vor fi lansate pe 14 ianuarie, compania anuntand oficial ca evenimentul Galaxy Unpacked 2021 se va tine la acea data. Despre telefoane se stiu multe lucruri, vor fi trei noi modele, cu cel mai mare avand ecran de 6,8 inci si baterie de 5. 000 mAh. Sursele spun ca preturile vor porni de la 849 euro pentru S21 si de la 1. 049 euro pentru S21 Plus.

Coronavirus: Companiile europene isi vor reveni mai rapid decat gospodariile Muncitorii, marii pierzatori ai pandemiei (raport BCE)

Muncitorii europeni vor suferi din cauza efectelor pandemiei de COVID-19 la mult timp dupa ce companiile vor beneficia de eficientizarea activitatii din timpul perioadelor de carantina, arata un sondaj realizat de Banca Central Europeana si citat de Bloomberg.

COVID-19 Doar trei regiuni din Romania au mai ramas cu rata de incidenta peste 3

Pana astazi, 3 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 640. 429 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 897 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma.

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: Scolile de somelieri din Romania scot absolventi pe banda rulanta

Marian Timofti, somelier si formator de somelieri, a acceptat provocarea unui dialog la distanta despre coordonatele moderne ale meseriei de somelier. in cadrul interviului acordat lui Razvan Avram, pentru Drink Insider by HotNews. ro, Marian Timofti a vorbit, cu multa sinceritate, despre tarele scolilor de somelieri din Romania, dar s-a referit si la dezinteresul manifestat de autoritati fata de acest sistem privat de invatamant.

Tarile exotice mai ieftine decat Bucuresti. Aici poti locui daca lucrezi remote

S-au aflat care sunt tarile exotice mai ieftine decat Bucurestiul. Locurile sunt ideale de locuit pentru cei care pot munci de acasa. Locatii exotice de vis unde viata este mai ieftina ca in Bucuresti. Cat ar costa sa te muti in Elvetia Americii Centrale Exista mai multe tari exotice mult mai ieftine ca Bucurestiul. Astfel, .

Prima numire in echipa lui Vlad Voiculescu: Andreea Moldovan, unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, va fi secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Medicul Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, a fost numita secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Decizia de numire a fost publicata in Monitorul Oficial. Andreea Moldovan este prima numire oficiala in echipa lui Vlad Voiculescu, de cand acesta a preluat conducerea Ministerului Sanatatii.

CRBL, dezvaluiri despre situatia actuala din Spania. Ce reguli exista, dupa ce s-a mutat din Romania

CRBL s-a mutat din Romania in Spania in urma cu mai bine de trei luni, pentru o perioada nedeterminata. Deocamdata, toti membrii familiei au declarat ca le e bine peste hotare, iar sarbatorile de iarna i-au prins fericiti. Mai mult, si Mosul a gasit noua adresa, pentru a-i aduce cadoul fiicei lor, Alessia. Ce a .

Artistul din Romania sufera crunt dupa despartirea de logodnica sa. A spus tot adevarul

Doru Todorut a facut recent marturisiri despre trairile care il napadesc dupa despartirea de Irina Baiant. Am o retinere in a mai avea o relatie, a declarat artistul intr-un interviu pentru Antena Stars. Doru Todorut sufera si acum dupa despartirea din vara de partenera sa. Artistul nu vede posibilitatea unei noi relatii amoroase M-a zapacit .

Vedeta din Romania a anuntat ca este insarcinata. Vestea data acum, in direct la TV

Claudia Neghina a anuntat ca este insarcinata in sase luni, in direct la Vorbeste Lumea, de la PRO TV. Celebrul top model a povestit ca nu si-a dat seama ca va deveni mama pana la 19 saptamani. Afla detaliile mai jos. Claudia Neghina este insarcinata! Vedeta a facut anuntul in direct Claudia Neghina, model si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )