Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

Circulatia pe drumul national DN67C, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, se inchide incepand cu ora 22:00 din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti. CNADNR informeaza ca autoritatile au organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de sambata. Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe . continuă pe România Liberă

RESTRICTII Ministerul Transporturilor ar putea inchide mai multe drumuri nationale din cauza vremii nefavorabile

Vremea rea anuntata de meteorologi ar putea ingreuna traficul rutier pe mai multe drumuri nationale. Specialistii anunta ca in conditii meteo nefavorabile Ministerul Transporturilor are dreptul de a inchide traficul pe mai multe tronsoane. Totodata, meteorologii sfatuiesc populatia sa se aprovizioneze cu apa si mancare in cazul in care va fi emisa o avertizare de Cod rosu.

Ucraina: Opozitia a ocupat cladiri publice in mai multe regiuni din vestul tarii

Manifestanti ai opozitiei ucrainene au ocupat, astazi, cladiri ale administratiei in mai multe regiuni din vestul tarii, luate cu asalt joi, relateaza AFP.

Mai multe strazi din Bucuresti si judetul Ilfov, fara energie electrica.

Mai multe strazi din Bucuresi si judetul Ilfov vor ramane, joi, fara curent eletric, pentru efectuarea unor lucrari, informeaza ENEL. In Bucuresti, intre orele 8,00 - 15,00, vor fi efectuate lucrari pe strazile Alexandru cel Bun, Berechet, Dumitrana, Otesani intre str. Ghica Tei si str. Alexandru cel Bun; str. Piata Amzei nr. 6-10; str. Soldat Zambila Ionita, zona de case si blocurile 7D, 7C, 10 si 9, str. Soldat Raduta Gheorghe, str. Azotului, blocurile 33D, 33C. In judetul Ilfov, intre 9,00 .

UPDATE. CNADNR avertizeaza cu privire la posibilitatea inchiderii unor drumuri.

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben, autoritatile incercand astfel sa previna inzapezirea soferilor in trafic. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bacau, trei drumuri judetene, respectiv Padureni - Iliesti, Ocheni - Gaiceana si Gioseni - Bazga, au fost inchise temporar circulatiei pe anumite sectoare, autoritatile oferind soferilor alternative de rute .

Mai multe drumuri judetene din Bacau au fost inchise in urma avertizarii cod galben de ninsori

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben de ninsori, transmite Mediafax. Drumurile judetene Padureni -.

Mai multe terenuri din Fundulea, retrocedate unor locuitori din Nana

Fostul director al Statiunii de cercetare pentru plante medicinale si aromatice Fundulea, Stelian Fuia, a declarat, dupa audierea la Comisia Calarasi, ca are cunostinta de faptul ca terenuri din Fundulea, mai valoroase din punct de vedere imobiliar, au.

AVERTIZARE Cod galben de ceata si de polei pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de Cod galben, una de polei si una de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

CNADNR avertizeaza cu privire la posibilitatea inchiderii unor drumuri.

CNADNR avertizeaza participantii la trafic asupra posibilitatii inchiderii sau restrictionarii circulatiei pe anumite sectoare de autostrazi si drumuri nationale si recomanda soferilor sa evite zonele afectate de codul portocaliu, Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Municipiul Bucuresti. Daca totusi nu poate fi evitata deplasarea in aceste zone, recomandam participantilor la trafic sa nu plece la drum fara a avea autoturismele echipate .

Au fost inchise mai multe portiuni ale unor drumuri judetene, din cauza conditiilor meteo

Reprezentantii Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene al judetului Bacau au anuntat inchiderea temporara pentru mai multe sectoare de drum.

INFOGRAFIC Tot mai multe femei intra in industria de gaming din Romania

King Bucuresti, studioul local al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual, a devenit unul dintre cei mai doriti angajatori din industria de gaming si ITC din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )