Libnet.ro
UNICEF

01:06

Scor urias, ca pe vremea lui Ceausescu, scos de Viorica Dancila intr-un sat din judetul Galati: 91,37%

Adevărul Adevărul,
Scor urias, ca pe vremea lui Ceausescu, scos de Viorica Dancila intr-un sat din judetul Galati: 91,37%

Scorul final pe judetul Galati a fost urmatorul: de 60,18% pentru Klaus Iohannis, la 39,81% pentru Viorica Dancila. Candidata PSD a castigat in 72 de sectii din 436, in vreme ce actualul presedinte a fost, de departe, preferatul electoratului urban si din comunele bogate. continuă pe Adevărul

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

Digi 24 - CTP: Viorica Dancila demonstreaza ca este o nesimtita fata de propriul partid

Ce urmeaza in PSD si ce sanse de regenerare are acest partid, dupa esecul Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale? Gazetarul Cristian Tudor Popescu considera ca PSD este intr-o situatie fara precedent, iar Viorica Dancila adopta atitudinea lui Ceausescu a tinutului bine in sa.

Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Candidatul PSD Viorica Dancila a castigat in cinci judete cele de-al doilea tur al prezidentialelor, cel mai mare scor fiind inregistrat in Teleorman.

Viorica Dancila, cel mai slab scor luat de un prezidentiabil PSD din istorie: Ultimii 3 erau indepartati de la varful partidului dupa infrangeri, desi obtineau mult mai multe voturi

Viorica Dancila a obtinut cea mai usturatoare infrangere a unui candidat PSD din istoria alegerilor prezidentiale, cu 3,3 milioane de voturi dupa numararea buletinelor din peste 99% din sectii. Desi.

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019 Giurgiu. Viorica Dancila obtine scor mai bun decat Klaus Iohannis

Giurgiu este unul dintre cele 5 judete in care PSD a fost castigator in turul doi al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019. Viorica Dancila, candidata PSD, a fost optiunea de vot pentru majoritatea electorilor din Giurgiu.

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

L-a sunat sau nu Viorica Dancila pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a intamplat dupa discursuri

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale 2019 cu un scor zdrobitor. Candidatul PNL a obtinut 62,21% din voturile romanilor, dupa procesarea a 70% din voturile exprimate 15. 131 sectii de vot din 18. La sediul PSD a fost o atmosfera trista, atat inainte, cat si dupa discursul Vioricai Dancila. intrebat daca Dancila l-a sunat pe Iohannis .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul II, la Sibiu: Iohannis o zdrobeste pe Viorica Dancila

Klaus Iohannis a fost votat de peste 85% dintre sibieni, in timp ce Viorica Dancila a avut un scor mai degraba modest, sub 15 procente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )