Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez A MURIT

Antena3 Antena3,
Scriitorul Gabriel Garcia Marquez A MURIT

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez, laureat al premiului Nobel pentru literatura in 1982, a murit, joi, la varsta de 87 de ani, anunta Associated Press, citand membri ai familiei. Informatia a fost. continuă pe Antena3

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a murit la varsta de 87 de ani

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez a murit, joi, la varsta de 87 de ani. Starea de sanatate a scriitorului externat pe 8 aprilie dintr-un spital din Ciudad de Mexico era extrem de fragila, a precizat l.

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez a murit

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura, a murit joi seara in casa familiei din Mexico City. Externat pe 8 aprilie dintr-un spital din Ciudad de Mexico, starea sa de sanatate a continuat sa fie extrem de fragila, anunta luni familia, in urma unor informatii aparute in presa conform carora cancerul limfatic de care suferea scriitorul columbian a recidivat.

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez este grav bolnav

Starea de sanatate a lui Gabriel Garcia Marquez, externat pe 8 aprilie dintr-un spital din Ciudad de Mexico, este extrem de fragila, a precizat luni familia, in urma unor informatii aparute in presa conform carora cancerul limfatic de care suferea scriitorul columbian a recidivat, informeaza AFP, citata de Mediafax.

BBC News: A murit Gabriel Garcia Marquez

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez, castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura, a murit, joi seara, la varsta de 87 de ani, transmite BBC News, care citeaza surse apropiate familiei.

Presedintele Columbiei: Gabriel Garcia Marquez sufera de pneumonie, nu de cancer

Presedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a declarat, miercuri, ca scriitorul Gabriel Garcia Marquez sufera de o pneumonie, care se afla sub control, si nu de un cancer limfatic, asa cum a scris presa din Mexic,.

Gabriel Garcia Marquez, sanatate extrem de fragila, presupusa recidiva a cencerului

Starea de sanatate a scriitorului Gabriel Garcia Marquez, externat pe 8 aprilie dintr-un spital din Ciudad de Mexico, este extrem de fragila, a precizat luni familia, in urma unor informatii aparute in presa conform carora cancerul limfatic de care suferea scriitorul columbian a recidivat.

Sanatatea scriitorului Gabriel Garcia Marquez este extrem de fragila, potrivit familiei

Starea de sanatate a lui Gabriel Garcia Marquez, externat pe 8 aprilie dintr-un spital din Ciudad de Mexico, este extrem de fragila, a precizat luni familia, potrivit elmundo. es. Starea sa este stabila, desi.

Sanatatea scriitorului Gabriel Garcia Marquez este extrem de fragila, potrivit familiei

Starea de sanatate a lui Gabriel Garcia Marquez, externat pe 8 aprilie dintr-un spital din Ciudad de Mexico, este extrem de fragila, a precizat luni familia, potrivit elmundo. es. Starea sa este stabila, desi.

Gabriel Garcia Marquez a murit. Scriitorul, castigator al premiului Nobel pentru literatura, avea 87 de ani

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez a murit joi la varsta de 87 de ani, potrivit unor surse apropiate familiei sale, citate de BBC. Laureatul premiului Nobel pentru literatura avea o stare precara a sanatatii de mai multi ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )