Libnet.ro
UNICEF

15:31

Scrisoare deschisa catre Guvern: Maternitatile din Romania sunt intr-o situatie disperata

România Liberă România Liberă,
Scrisoare deschisa catre Guvern: Maternitatile din Romania sunt intr-o situatie disperata

Organizatia Salvati Copiii a transmis, joi, o scrisoare deschisa Primului-ministru al Romaniei, Victor Ponta, Ministrului Finantelor Publice, Ioana Petrescu, si Ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, prin care trage un semnal de alarma cu privire la bugetul alocat maternitatilor din Romania pentru ingrijirea nou-nascutilor prematuri. continuă pe România Liberă

Scrisoare deschisa catre Putin semnata de tatal unei fete care a murit in tragedia aviatica: Iti multumesc, monstrule!

Tatal unei adolescente olandeze care se afla la bordul aeronavei Malaysia Airlines i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui rus Vladimir Putin, in care i-a descris planurile de viata ale fiicei sale in varsta de 17 ani.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii.

Casele din Romania sunt demodate. Politicienii nostri investesc mai nou in locuinte in SUA

Politicianul cu patru case in Romania este demodat. Noua tendinta in imobiliare este apartamentul la New York sau Miami si vila de vacanta de la poalele Alpilor. Mai multi senatori si deputati au investit in.

Scrisoare deschisa catre domnul Adrian Cioroianu

Domnule ministru, recent ati declarat ca sunteti de acord cu pozitia domnului Traian Basescu, presedintele Romaniei, in legatura cu declaratia domniei sale privind catastrofa aviatica in care au murit 298 de oameni nevinovati. in calitate de fost sef al diplomatiei romane, m-ati surprins. Neplacut.

REVISTA PRESEI: Cea mai rentabila investitie din Romania

Adevarul scrie un articol despre viata privata a lui Vladimir Putin. Gandul arata ce s-a taiat la montaj in filmul de impartire a microbuzelor pentru elevi de catre premierul Ponta. Ziarul financiar arata care este cea mai rentabila investitie din Romania. Evenimentul Zilei arata cati bani a recuperat statul de la cei condamnati in Dosarul Transferurilor. Wall-Street arata ca desi vamuirea centralizata este un lucru bun in teorie, in practica produce haos. Ziare. com scrie despre sansele lui Dacian Ciolols de a ramane comisar european. Capital explica cine va achita nota de plata pentru disputa pe tema CAS. Prosport publica un interviu exclusiv cu Valerii Moraru.

Studiu Deloitte: Peste 80% dintre companiile din Romania intentioneaza sa creasca investitiile cu cercetarea si dezvoltarea

Cele mai mari investitii in cercetare si dezvoltare se inregistreaza, in Romania, in cadrul companiilor din IT, media si telecomunicatii. Insa la nivelul intregii tari, investitiile in cercetare si dezvoltare reprezinta doar 0,49% din PIB, cea mai mica rata din cele 10 tari din Europa Centrala care au participat la un studiu Deloitte. Potrivit unui comunicat remis HotNews. ro, in ciuda acestui climat, companiile din Romania anticipeaza o crestere a cheltuielilor cu RD in urmatorii ani si niciuna nu planuieste taierea bugetelor.

BERD a investit aproape 7 milioane de euro in industria de reciclare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit aproape 7 milioane de euro pana acum in industria de reciclare din Romania, participand la realizarea Green Group, singurul parc integrat de reciclare a de and seurilor din Romania.

Vedetele au sarbatorit 3 ani de ADPM PR, agentia de Celebrity PR din Romania!

Mare petrecere aseara in Bucuresti! Vedete de top din Romania si nue cunoscute din business au sarbatorit aniversarea a trei ani a agentiei de Celebrity PR, ADPM PR, alaturi de fondatorii Sorin Dutoiu si Christian Stan. O petrecere de neuitat, al carei dress code a fost Gold is the new Black, o petrecere cu elemente vizuale, gustative si olfactive exotice, ale Asiei indepartate.

Gazpromneft-Lubricants: Piata de uleiuri premium din Romania va creste cu peste 10% in 3-4 ani

Piata de lubrifianti premium din Romania a cunoscut o scadere in ultimii ani, pana la 55 de kilotone, insa in 3-4 ani ar putea creste intre 9 si 18%, la 60-65 de kilotone, a declarat pentru Wall-Street. ro Alexander Trukhan, director general al.

Basescu: Sistemul antiracheta din Romania, operational in 2015

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca sistemul antiracheta din Romania va fi operational in 2015, mentionand ca si-ar dori ca Summit-ul NATO din septembrie sa constate progresele procesului de diminuare a noilor amenintari de securitate .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )