Libnet.ro
UNICEF

16:15

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Antena3 Antena3,
Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii. continuă pe Antena3

Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Oamenii de stiinta au descoperit in pestera Ciur Izbuc din judetul Bijor unele din cele mai vechi urme ale omului, facand astfel Romania sa castige un loc in istoria omenirii. Circa 400 de urme vechi ale.

Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urme au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Romania castiga un loc in istoria omenirii, gazduind pe teritoriul sau pestera in care se regasesc unele dintre cele mai vechi urme ale omului. Acestea au fost recent datate cu 20. 000 de ani mai vechi decat se credea la inceput, cand au fost descoperite.

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in.

HSBC Asset Management intra pe piata din Romania

Compania britanica HSBC Global Asset Management, cu active de aproape 440 de miliarde de dolari, a intrat pe piata din Romania pentru a furniza servicii de administrare de portofolii de investitii si de consultanta pentru investitii.

Tuberculoza, diagnosticata in doar doua ore, in doua centre din Romania

Doua centre medicale din Romania vor fi dotate, saptamana aceasta, cu echipamente moderne ce permit stabilirea cu precizie a diagnosticului de tuberculoza TB) si tuberculoza multidrog rezistentp TB-MDR), in doar doua ore, fata de patru sase luni prin metodele traditionale.

HSBC Asset Management intra pe piata din Romania

Compania britanica HSBC Global Asset Management, cu active de aproape 440 de miliarde de dolari, a intrat pe piata din Romania pentru a furniza servicii de administrare de portofolii de investitii si de consultanta pentru investitii.

Valentin Luca si Marian Porumb, cei mai buni barmani din Romania

Concursul national de bartending De Kuyper Cup Romania 2014, ce s-a derulat in perioada 16-17 iulie, in Mamaia, si-a desemnat castigatorii. Cei mai buni barmani din Romania sunt doi ardeleni in varsta de 28 ani: Marian Porumb Cluj-Napoca) si Valentin Luca Brasov). Porumb a castigat categoria Mixologie, iar Luca - Flair Bartending.

NATO analizeaza datele de zbor a doua avioane AWACS din Romania si Polonia, in tragedia din Ucraina

Doua avioane de supraveghere AWACS ale NATO isi desfasurau activitatea in spatiul aerian al Poloniei si Romaniei la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt in curs de examinare,.

IMAGINI CUTREMURATOARE: Cadavrele victimelor din Ucraina sunt FURATE si URCATE iN TRENURI

Imagini cutremuratoare au fost surprinse in Ucraina, la locul prabusirii avionului malazesian doborit de rebeli. Trupurile neinsufletite ale pasagerilor sunt incarcate in vagoane friogorifice. Angajatii.

Udrea: Multi fosti colegi din PDL sunt nemultumiti de fuziunea cu PNL si vor sa plece din partid

Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, spune ca a avut discutii cu fosti colegi de-ai sai din PDL care sunt nemultumiti de fuziunea cu PNL si vor sa plece din partid and si sa se inscrie in PMP, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )