Libnet.ro
UNICEF

11:30

Se scumpeste curentul de la 1 martie din cauza Ordonantei lacomiei

B1 B1,
Se scumpeste curentul de la 1 martie din cauza Ordonantei lacomiei

Ordonanta de Urgenta 114/2018 adoptata de Guvernul PSD-ALDE, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei, va scumpi curentul de la 1 martie. Primele facturi majorate vor fi suportate de consumatori de la 1. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romani! Se scumpeste curentul de la 1 martie. Cand vin primele facturi majorate

Se scumpeste curentul de la 1 martie, dupa adoptarea ordonantei lacomiei emisa de Guvern pentru sectorul bancilor si al energiei. Mai exact, contributia de 2% pe cifra de afaceri impusa incepand de anul.

Subiectele zilei: Cine sunt parlamentarii condamnati definitiv care voteaza n continuare legi; Magistratii din mai multe orase anunta proteste din cauza ordonantei lui Tudorel Toader; Europarlamentarii PSD si ALDE duc un razboiintens mpotriva Laurei Codr

Ministrul Justitiei nu mai are rabdare. Tudorel Toader a anuntat joi ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Mandatul lui Augustin Lazar va expira in luna aprilie. in replica, Augustin Lazar, a precizat ca el nu a fost contactat de ministrul Toader, care a venit tiptil la sediul institutiei.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 142

Gripa face o noua victima. O femeie din judetul Arges, in varsta de 60 de ani, a murit din cauza virusului, anunta Directia de Sanatate Publica Arges Bilantul deceselor din cauza virusului gripal a.

Impactul ORDONANTEI LACOMIEI asupra Romaniei. Alianta Confederatiilor Patronale din Romania isi arata disponibilitatea sa participe, prin experti, la imbunatatirea textului OUG. Solicitare DE URGENTA catre Drgnea si Tariceanu

Alianta Confederatiilor Patronale din Romania ACPR), constituita ca un organism de reprezentare unitara a miscarii patronale la nivel national, din sase Confederatii patronale reprezentative la nivel.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti. Tramvaie blocate si copaci cazuti pe masini, din cauza vantului - FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de interventii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti siIlfov. Au fost 44 de cazuri in.

DIN CAUZA MODIFICARII LEGILOR JUSTITIEI PRIN OUG: Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea in semn de protest

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul pana la intrunirea tuturor adunarilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27 februarie.

VIDEO Accidente n lant pe autostrazi n Italia, din cauza cetii: Cel putin un mort si zeci de raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte 37 au fost ranite dupa o serie de accidente in lant produse joi dimineata, in conditii de ceata densa, pe autostrazi din nordul Italiei, au relatat publicatiile Corriere della Sera si Il Messaggero, citate de Mediafax.

Actiunile Swedbank scad semnificativ din cauza suspiciunilor de spalare de bani

Actiunile grupului bancar suedez Swedbank au deschis, astazi, in scadere cu 4%, dupa pierderile semnificative de miercuri, cand s-a publicat un raport privind implicarea unuia dintre cei mai mari creditori din tarile baltice intr-un scandal regional legat de spalare de bani, in care este inclusa si Danske Bank.

Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta / Zeci de operatii amnate din cauza infectiilor nosocomiale

Inca un pacient - al treilea - a murit la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu acinetobacter, o bacterie agresiva care se dezvolta in sectiile de terapie intensiva. Seful Sectiei de Chirurgie Toracica a spitalului, Ioan Cordos, a sustinut ca cei trei pacienti nu au murit neaparat de acinetobacter, bacterie care nu creste in copaci.

UPDATE Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta din cauza infectiilor nosocomiale/ Medic: Populatia o sa nteleaga ca aici este acinectobacter care umbla prin copaci si sare n crca pacientului

Inca un pacient - al treilea - a murit la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu acinetobacter, o bacterie agresiva care se dezvolta in sectiile de terapie intensiva. Seful Sectiei de Chirurgie Toracica a spitalului, Ioan Cordos, a sustinut ca cei trei pacienti nu au murit neaparat de acinetobacter. Se discuta doar despre suprainfectie, dar nu se discuta despre boala de fond a acestor pacienti. Populatia asta o sa inteleaga, ca aici este acinectobacter care umbla prin copaci si sare in carca pacientului care vine la noi, a declarat Cordos.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )