Libnet.ro
UNICEF

17:30

Scumpiri masive si rate mai mari. Specialitii prevad o situatie economica sumbra pentru 2018

B1 B1,
Scumpiri masive si rate mai mari. Specialitii prevad o situatie economica sumbra pentru 2018

In ciuda faptului ca de la Palatul Victoria se vede totul in tonuri optimiste si se militeaza pe ideea cresterii economice sanatoaste, specialistii vad putine motive de bucurie si pentru. continuă pe B1

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

Forbes: Cine sunt singurele trei femei din topul actorilor care au adus cele mai mari incasari filmelor in care au jucat

Revista Forbes a intocmit topul anual al actorilor care au adus cele mai mari incasari productiilor cinematografice in care au jucat rolurile principale. in clasamentul pe 2017 se afla doar trei actrite.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

Controverse imobiliare in unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Controverse imobiliare intr-unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )