Libnet.ro
UNICEF

19:15

Scurtmetrajul Ramona, premiat la Cannes. Regizorul Andrei Cretulescu e pregatit de primul lungmetraj

Adevărul Adevărul,
Scurtmetrajul Ramona, premiat la Cannes. Regizorul Andrei Cretulescu e pregatit de primul lungmetraj

Ramona, scurtmetrajul lui Andrei Cretulescu, selectionat in sectiunea Semaine de la Critique a castigat premiul Canal + si va fi distribuit pe micul ecran. Andrei Cretulescu e gata de primul lungmetraj, de care se apuca in toamna Charlton Heston povestea unui vaduv, interpretat de Serban Pavlu, vizitat de amantul neconsolat al sotiei decedate. continuă pe Adevărul

Scurtmetrajul Ramona, premiat la Cannes

Scurtmetrajul Ramona, in regia lui Andrei Cretulescu, selectat in competitia oficiala a sectiunii Semaine de la Critique din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes 2015, a primit, joi seara, premiul Canal+, informeaza Mediafax.

Scurtmetrajul Ramona castiga Premiul Canal+ la Cannes

Scurtmetrajul Ramona, in regia lui Andrei Cretulescu, selectat in competitia oficiala a sectiunii Semaine de la Critique din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes 2015, a primit, joi seara, premiul Canal+, anunta Mediafax. Ca parte a acestei distinctii, Ramona urmeaza sa fie difuzat de postul de televiziune francez.

Scurtmetrajul RAMONA castiga Premiul CANAL + la Cannes

Scurtmetrajul independent Ramona , in regia lui Andrei Cretulescu, a castigat in aceasta seara Premiul CANAL + in cadrul sectiunii Semaine de la Critique de la Cannes. Violent, stilizat si fara dialoguri, Ramona incheie astfel trilogia impromptu realizata de Andrei Cretulescu si inceputa cu scurtmetrajele Bad Penny 2013) si Kowalski 2014).

Scurtmetrajul Ramona de Andrei Cretulescu, premiat la Cannes (VIDEO)

Scurtmetrajul Ramona de Andrei Cretulescu a fost premiat la Cannes, primind distinctia Canal + al sectiunii Semaine de la Critique, scrie Agerpres. Premiul Canal + este oferit unui singur film de scurt sau.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )