Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sean Paul a lansat videoclipul piesei Other Side Of Love

Devorator Monden Devorator Monden,
Sean Paul a lansat videoclipul piesei Other Side Of Love

Stilul inconfundabil al artistului jamaican se regaseste din plin in aceasta piesa, care acum beneficiaza si de un videoclip. Produs de Benny Blanco si The Cataracs, Other Side Of Love este primul single extras de pe viitorul album al cantaretului, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Videoclipul, regizat de Jon J, prezinta o . continuă pe Devorator Monden

Avicii a lansat videoclipul piesei Wake Me Up

DJ-ul suedez, pe numele sau adevarat Tim Bergling, face echipa pentru acest single cu Aloe Blacc si Mike Einziger, chitaristul formatiei Incubus. De asemenea, pentru videoclipul piesei, Avicii a colaborat si cu designerul Ralph Lauren. Videoclipul, lansat in urma cu o zi, prezinta povestea unei fete de la tara care porneste in cautarea sinelui intr-un .

Justin Timberlake a lansat videoclipul piesei Take Back The Night

Noua piesa este primul single extras de pe albumul The 20/20 Experience: 2 of 2, al doilea album pe care artistul il lanseza in acest an. Videoclipul piesei il surprinde pe Justin in diferite ipostaze: se plimba cu masina pe strazile orasului New York, apoi este surprins dansand alaturi de multe persoane intr-un club, in .

Naughty Boy si Emeli Sande ne prezinta videoclipul piesei Lifted

Lifted este al doilea single lansat in colaborare cu Emeli Sande, dupa Wonder. Piesa este extrasa de pe albumul de debut al lui Naughty Boy, intitulat Hotel Cabana. Ieri s-a lansat videoclipul piesei pe Youtube, urmand sa apara ca single pe 18 august, cinci zile mai tarziu avand loc lansarea albumului Hotel Cabana. Naughty Boy .

Tinie Tempah si 2 Chainz lanseaza videoclipul piesei Trampoline

Piesa va face parte de pe viitorul album al lui Tinie, intitulat Demonstration. Artistul britanic si rapperul american spera ca se vor impune in topurile de specialitate cu acest single care are parte de un videoclip energic si plin de domnisoare imbracate sumar. Tinie Tempah a lamurit de unde vine numele piesei in cadrul unui .

Big Sean a lansat o noua piesa Fire

Rapperul american va lansa in curand si un nou album, Hall of Fame. Piesa Fire inca nu figureaza in tracklistul noului album care va fi lansat pe 27 august. Versurile piesei ne demonstreaza faptul ca aceasta a fost compusa ca un imn in care artistul repeta de mai multe ori numele orasului sau natal si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )