Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sebastian Ghita, despre momentul arestarii judecatorului Toni Grebla

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita, despre momentul arestarii judecatorului Toni Grebla

Sebastian Ghita spune ca a asistat la o discutie intre George Maior si Florian Coldea, iar a doua zi Toni Grebla a fost arestat. I-am reprosat, i-am spus lui Coldea direct: Eu cred ca tocmai ti-ai zburat. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, despre demisia lui George Maior de la sefia SRI: Klaus Iohannis i-a cerut sa plece

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu, ca presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui George Maior sa isi dea demisia de la conducerea SRI, motivul formal fiind arestarea judecatorului CC.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

Sebastian Ghita despre avertizarile date de SRI lui Basescu: Si Maior, si Coldea i-au spus: Domnule presedinte, vorbiti cu fratele sa termine cu izmenele cu Bercea Mondialu

Sebastian Ghita a povestit in interviul acordat din Serbia lui Ion Cristoiu cum serviciile au facut tot ce e omeneste posibil sa nu ajungem o tarain care este arestat fratele presedintelui. Sa.

Sebastian Ghita: Florian Coldea a facut in asa fel incat Klaus Iohannis sa ii ceara demisia lui George Maior din fruntea SRI

Sebastian Ghita a dezvaluit in ultimul episod al interviului acordat din Serbia lui Ion Cristoiu momentul care a dus la plecarea lui George Maior din fruntea SRI. Acesta a afirmat ca presedintelui Klaus Iohannis i-.

Curtea Suprema a amanat pentru 4 aprilie pronuntarea sentintei in dosarul fostului judecator Toni Grebla

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat pentru 4 aprilie pronuntarea in dosarulin care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla este judecat pentru mai multe infractiuni, printre care si trafic de influenta.

Curtea Suprema a amanat pentru 5 aprilie pronuntarea sentintei in dosarul fostului judecator Toni Grebla

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat pentru 4 aprilie pronuntarea in dosarulin care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla este judecat pentru mai multe infractiuni, printre care si trafic de influenta.

DNA cere n instanta condamnarea lui Toni Grebla la nchisoare cu executare

Un procuror de la DNA a cerut marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea fostului judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla la inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii, relateaza Agerpres.

Sebastian Ghita, dezvaluire despre porecla data de George Maior binomului Florian Coldea- Laura Codruta Kovesi

Sebastian Ghita a dezvaluit in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu faptul ca fostul director SRI George Maior se amuza de multe ori si le spunea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, si Laurei.

Sebastian Ghita, dezvaluiri despre fotografiile de la Paris in care apar Udrea si Bica. Cine a avut interes sa le publice

Sebastian Ghita a precizat, intr-un interviu, ca zece oameni din Bucuresti stiau ca vor aparea pozele cu Elena Udrea si Alina Bica din Franta, fostul deputat precizand ca nu el a facut site-ul pe care au.

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri incendiare despre Laura Codruta Kovesi

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, a scos la iveala noi amanunte incendiare in interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita sustine ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi indemnat sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )