Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sebastian Ghita a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Ce rol joaca in PSD, cum a ajuns atat de influent si de ce a intrat frontal in conflict cu unii colegi de partid, fiind acuzat de amenintare si santaj? Ce legaturi exista intre Sebastian Ghita si reteaua Pavaleanu, una dintre marile retele de evaziune fiscala descoperite de procurorii DNA printre baronii judetelor? Cum a reusit sa aiba primul dosar penal la 23 de ani si cum a facut saltul de la Prahova la Bucuresti, devenind bun amic al premierului Victor Ponta si prosper om de afaceri cu statul? Ce crede despre viitorul candidat al PSD la prezidentiale? Deputatul PSD, Sebastian Ghita vezi CV), fondatorul Romania TV si Asesoft, a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Intalnirea s-a incheiat. continuă pe Hotnews

Unde poti sa lucrezi daca esti matematician, medaliat international, studiezi in Romania, SUA sau Marea Britanie? Trei performeri discuta online cu cititorii HotNews.ro marti de la 15:00

Unde te poti angaja daca ai studii in matematica la universitati din Romania, SUA si Marea Britanie? Cum sa nu inveti matematica pe de rost? Ce gadgeturi si jocuri prefera un matematician? Despre toate acestea vor discuta online marti, de la ora 15:00, Gabriel Kreindler, Lucian Turea si Andrei Negut, studenti de exceptie care fac parte din generatia de medaliati la Olimpiada Internationala de Matematica intre anii 2000 - 2009. Lucian Turea a facut matematica la Universitatea din Bucuresti si acum lucreaza in IT, Gabriel Kreindler isi face doctoratul la Massachusetts Institute of Technology, iar Andrei Negut este si doctorand la Columbia University. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului si cei trei olimpici iti vor raspundeHotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Misterul celor 15 milioane in minus: MFE recunoaste ca isi reverifica aplicatia pentru banii europeni, dar acuza HotNews de afirmatie tendentioasa si date eronate

Ministerul Fondurilor Europene recunoaste ca a solicitat Comisiei Europene sa-i returneze o aplicatie de plata privind 15 milioane de euro pentru ca partea romana sa o reverifice, insa institutia guvernamentala acuza HotNews. ro ca ar fi publicat date eronate si ar fi facut o afirmatie tendentioasa referitoare la operatiunile ministerului.

Achizitiile baronului Florin Popescu, omul Elenei Udrea. Un soi de Duicu al PMP-PDL

Florin Popescu, baronul de Dambovita al Partidului Miscarea Populara si al Partidului Democrat Liberal, a cheltuit intre 2008 si 2012, in mandatul de sef al Consiliului Judetean, peste 120 milioane de euro fara TVA. Cat o transa FMI in anii '90. Monitorizarea independenta realizata de FreedomHouse si HotNews. ro arata ca majoritatea contractelor ridica semne de intrebare in legatura cu modul de atribuire si existenta unor posibile conflicte de interese.

FOCUS Critici in PMP impotriva responsabililor de pe afis. Cine pune in discutie raspunderea Elenei Udrea

Voci nemultumite din partid si dintre sustinatorii formatiunii politice cer responsabilitatea liderilor vizibili ai PMP pentru rezultatul obtinut la alegerile europene, inferior scorului candidatului independent Mircea Diaconu. In schimb, liderii de pe afise revendica un rezultat foarte bun al PMP. Daniel Funariu considera ca liderii vizibili ai formatiunii politice sunt responsabili pentru scorul obtinut la europene. E bine ca la primul test electoral Partidul Miscarea Populara a intrat in Parlamentul European, este un rezultat sub cei 10% asumati. Responsabili sunt toti cei de pe afis, a declarat Funeriu, pentru HotNews. ro.

HARTA INTERACTIVA a Romaniei politice dupa europarlamentare. Vezi rezultatele din fiecare judet

Alianta PSD-PC-UNPR a reusit un succes zdrobitor la alegerile europarlamentare de duminica, insa nu a castigat chiar in toate judetele. Mai mult, chiar si in unele judete in care a castigat, diferenta fata de locurile urmatoare nu a fost una foarte mare. HotNews. ro va propune o HARTA INTERACTIVA cu rezultatele finale de la europarlamentare in fiecare judet din Romania. Vezi in articol rezultatele din judetul tau.

UPDATE Numaratoarea paralela a PDL s-a incheiat la 95% din sectii centralizate. Diferente mari fata de exitpoll-uri: USD are doar 37,2 %; PNL 14,9 %; PDL 12,5 %, iar Mircea Diaconu 6,8 %

Partidul Democrat Liberal a efectuat o numaratoare paralela a voturilor pentru europarlamentare reusind sa centralizez 95% din sectiile de votare. Diferentele fata de exit poll-urile prezentate de televiziuni sunt semnificative. Rezultatele prezentate HotNews. ro de catre PDL sunt: USD 37,2 %; PNL 14,9 %; PDL 12,5 %; Diaconu 6,8%; UDMR 6,6 % si PMP 6,25 %. Remarcam ca USD scade semnificativ fata de exitpoll-urile care il dadeau castigator cu 40,5%-41,4%. Creste semnificativ insa independentul Mircea Diaconu la 6,8% fata de 4%-5,36 cat indicau exitpoll-urile televiziunilor. Diaconu este asadar performerul zilei reusind sa depaseasca partide ca PMP, UDMR, FC sau PP-DD.

Noaptea alegerilor - cu Parlamentul European

Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania a transmis in direct pe Internet Noaptea alegerilor europene, duminica seara, 25 mai 2014, informatii despre procesul de vot la alegerile europarlamentare. Dezbaterea s-a incheiat HotNews. ro a transmis cele mai importante idei de la dezbaterea din Bucuresti.

HARTA INTERACTIVA Prezenta la vot in judetele Romaniei

La ultimele alegeri europarlamentare, prezenta la vot in Romania a fost de doar 27,21%. Campion la acest capitol, la fel ca si la alegerile parlamentare din 2012, a fost judetul Teleorman, iar in topul prezentei au intrat si Ilfovul, Harghita, Salaj si Mehedinti. La polul opus, cele mai mici prezente la vot au fost in Bucuresti, Constanta, Sibiu, Iasi sau Timis. HotNews. ro a realizat o HARTA INTERACTIVA cu prezenta la vot in fiecare judet al tarii si pe care o va actualiza constant de-a lungul zilei de duminica. Vezi prezenta din judetul tau.

HARTA INTERACTIVA Prezenta finala la alegerile europarlamentare in fiecare judet din Romania. Vezi comparatia cu prezenta de la alegerile din 2009 si 2012

ACTUALIZAT Prezenta finala la alegerile europarlamentare a fost de 32,16%, cu aproape 5 puncte procentuale mai mult fata de prezenta de la europarlamentarele din 2009 27,21%). Fruntase la capitolul prezenta au fost judetele din sudul tarii precum Olt, Ilfov, Mehedinti, Giurgiu sau Teleorman. De remarcat ca desi e in top, Teleorman a inregistrat o prezenta mai mica chiar si fata de 2009. La capitolul judetelor codase la prezenta gasim: Maramures, Tulcea, Ialomita, Timis si Vaslui. Trebuie subliniata si cresterea prezentei in mediul urban, cu peste 8 puncte procentuale, de la 20,40% la europarlamentarele din 2009, la 28,69% in 2014. HotNews. ro a realizat o HARTA INTERACTIVA cu prezenta la vot in fiecare judet al tarii si pe care a actualizat-o constant in ziua alegerilor. Vezi prezenta din judetul tau.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei. Putine semne ca in estul tarii se voteaza

Peste 36 de milioane de cetateni ucraineni sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege noul presedinte, pe fondul tensiunilor majore din Estul tarii. In mai multe regiuni, separatistii pro-rusi au amenintat cu impiedicarea procesului electoral si au anuntat ca isi doresc independenta fata de statul ucrainean si alipirea la Rusia. -----------------------------------------Ora 8:40 AFP transmite ca nu exista prea multe dovezi ca sectiile de votare ar fi fost deschise in estul UcraineiUrmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile prezidentiale din Ucraina.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )