Libnet.ro
UNICEF

10:30

Avocatul Gheorghita Mateut, despre declaratiile lui Sebastian Ghita in scandalul Kovesi-plagiat: E nebun. il dau in judecata

B1 B1,
Avocatul Gheorghita Mateut, despre declaratiile lui Sebastian Ghita in scandalul Kovesi-plagiat: E nebun. il dau in judecata

Avocatul Gheorghita Mateut a declarat, pentru EVZ. ro, ca nu s-a intalnit niciodata cu Sebastian Ghita la Cluj. Precizarea vine in contextul autodenuntului pe care l-a depus Ghita. continuă pe B1

Sebastian Ghita, audiat la Parchetul General

ACTUALIZARE 11:50 La iesirea de la Parchetul General, deputatul Sebastian Ghita a precizat ca nu poate oferi jurnalistilor informatii despre mersul anchetei, transmite Digi24. ----- Deputatul Sebastian Ghita este audiat, astazi, la Parchetul General in dosarul in care a depus un autodenunt in care sustine ca a participat, alaturi de alti demnitari ai statului roman, la masluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit unor surse din presa.

Sebastian Ghita a fost denuntat la Parchet de fostul director al Politiei Locale Ploiesti. Ghita este acuzat ca facea presiuni prin intermediul fostului primar Badescu

Cristinel Toader, fost director al Politiei Locale Ploiesti, l-a denuntat la Parchet pe deputatul Sebastian Ghita.

Curtea Suprema retrimite la DNA dosarul in care sunt acuzati Sebastian Ghita si fostii procurori sefi Tudose si Mihaila

Instanta suprema a decis sa retrimita la Directia Nationala Anticoruptie dosarul in care sunt acuzati deputatul Sebastian Ghita, fostii sefi ai Parchetului Curtii de Apel Ploiesti Liviu Tudose si Aurelian Mihaila, fostul sef al Inspectoratului de Politie Prahova Viorel Dosaru si fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie Prahova Constantin Ispas.

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar, dar poate pleca din tara

Deputatul Sebastian Ghita ramane in continuare sub control judiciar pe cautiune in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA Ploiesti alaturi de fosti sefi din politie si.

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat la Parchet in dosarul in care Sebastian Ghita s-a autodenuntat (VIDEO)

Mihnea Costoiu, fost Ministru delegat pentru invatamant Superior, a fost audiat in secret la Parchetul General, in dosarul in care Sebastian Ghita s-a autodenuntat ca a acoperit.

Sinteza zilei: Mihnea Costoiu, audiat la Parchetul General dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Ana Maria Roman a dezvaluit miercuri seara, la Sinteza zilei, ca Mihnea Costoiu a fost audiat la Parchetul General in dosarul autodenuntului facut de Sebastian Ghita, in legatura cu presupusului.

Sebastian Ghita comenteaza declaratia lui Kovesi privind atacurile la adresa DNA: Trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca daca intri in tarate te mananca porcii

Deputatul Sebastian Ghita a declarat miercuri ca Laura Kovesi, procurorul sef al DNA, ar trebui sa se obisnuiasca cu atacurile la adresa institutiei pe care o conduce.

Subiectiv: Sebastian Ghita face dezvaluiri uluitoare la Parchetul General, in dosarul Kovesi

Deputatul Sebastian Ghita a depus, marti, la Parchetul General, indicativul avionului folosit pentru a obtine semnaturile necesare lui Kovesi, sustin surse citate de stiripesurse. ro, prezentate la Subiectiv, de la.

Relatiile comerciale ale firmelor lui Sebastian Ghita cu SRI

Sebastian Ghita are legaturi stranse cu serviciile de informatii, cel putin din punct de vedere economic. Romania Curata a dezvaluit conexiunile de afaceri ale deputatului cu Serviciul Roman de Informatii.

Sebastian Ghita, de la Parchetul General la Curtea Suprema

Deputatul Sebastian Ghita este audiat, marti, la Parchetul General in dosarul in care a depus un autodenunt in care sustine ca a participat, alaturi de alti demnitari ai statului roman, la.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )