Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sebastian Ghita, prima reactie dupa ce DIICOT a spus ca nu l-a audiat

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita, prima reactie dupa ce DIICOT a spus ca nu l-a audiat

DIICOT neaga faptul ca l-a audiat luni pe deputatul Sebastian Ghita in dosarul Black Cube, in legatura cu presupusa adresa de email pe care ar fi folosit-o procurorul-sef al DNA, Laura Codruta. continuă pe Antena3

Deputatul Sebastian Ghita este audiat la DIICOT, in dosarul Black Cube: Am fost citat ca martor. Nu pot sa va dau multe raspunsuri

Deputatul Sebastian Ghita este audiat, la ora transmiterii acestei stiri, la DIICOT, in dosarul Black Cube, privind spionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. La intrarea in sediul institutiei, deputatul le-a declarat jurnalistilor ca a fost invitat in calitate de martor.

Ecaterina Andronescu, reactie dupa ce senatorii au respins reexaminarea Legii Educatiei Nationale: Aceasta lege vine si intareste universitatile (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a oferit prima reactie dupa ce senatorii au respins reexaminarea Legii Educatiei Nationale. Alesii au scos din joc CNATDCU in evaluarea suspiciunilor de plagiat. Fostul ministru sustine.

Sebastian Ghita, audiat la DIICOT in Dosarul Black Cube: Tot ce am avut de spus, am spus procurorilor

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la sediul DIICOT, unde va fi audiat in Dosarul Black Cube. Audiera sa survine la doar o zi dupa ce a dezvaluit public ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar.

Sebastian Ghita, la DIICOT. El sustine ca a fost audiat ca martor in dosarul privind spionarea sefei DNA: Probabil procurorii verifica daca acea adresa secreta a lui Kovesi, cucuveauamov@gmail.com, a fost sparta de cei de la Black Cube/ DIICOT neaga ca l

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat luni seara la sediul DIICOT, el declarand jurnalistilor ca urmeaza sa fie audiat ca martor in dosarul privind spionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in care este anchetata agentia israeliana Black Cube. Ghita a sustinut ca procurorii vor sa afle daca adresa de email cucuveauamov@gmail. com, despre care deputatul spune ca ii apartine lui Kovesi, a fost sparta de cei de la Black Cube, iar acestia au putut afla astfel informatii secrete ale statului roman, ale DNA si ale lui Kovesi. 30: DIICOT neaga ca l-a audiat luni pe Ghita in dosarul Black Cube: Adresa de email pe care o invoca nu face obiectul dosarului nostruUPDATE 19. 10: La plecarea de la DIICOT, Sebastian Ghita a refuzat sa confirme ca ar fi denuntator in dosarul Black Cube. 50: Potrivit unor surse judiciare citate de Digi24, prezenta lui Ghita la DIICOT este urmarea unui denunt pe care acesta l-a facut acum cateva luni in dosarul Black Cube si nu are nicio legatura cu dezvalurile recente despre sefa DNA. Ca urmare a acestui denunt, Ghita a fost audiat in urma cu cateva saptamani, iar astazi a cerut sa fie audiat din nou, pentru a face unele precizari.

Sebastian Ghita, audiat la DIICOT in dosarul Black Cube, dupa dezvaluirile despre contul de email cucuveaua mov ce ar fi apartinut lui Kovesi (VIDEO)

UPDATE: La intrarea in sediul DIICOT, Sebastian Ghita a precizat ca a fost chemat in calitate de martor, apreciind ca procurorii vor face verificari ale adreselor de email sparte de spionii Black Cube,.

Sebastian Ghita, audiat la DIICOT in Dosarul Black Cube

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la sediul DIICOT, unde va fi audiat in Dosarul Black Cube. Audiera sa survine la doar o zi dupa ce a dezvaluit public ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar.

Surpriza din partea DIICOT. Directia de Investigare neaga faptul ca l-a audiat pe deputatul Sebastian Ghita in dosarul Black Cube

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) neaga faptul ca deputatul Sebastian Ghita a fost audiat in dosarul Balck Cube in legatura cu presupusa adresa de email pe care ar fi folosit-o procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita se tine scai de Kovesi. Ce legaturi exista intre cucuveaua mov si Black Cube

Deputatul Sebastian Ghita a fost prezent la sediul DIICOT, unde a fost audiat in Dosarul Black Cube. Audierea sa survine la doar o zi dupa ce a dezvaluit public ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta.

Am avut o relatie apropiata. Sebastian Ghita, despre relatia cu Kovesi: Au fost mai mult de cateva zeci de intalniri (VIDEO)

Dupa iesirea de la audierile de la DIICOT, Sebastian Ghita a intervenit telefonic pentru Stirile B1TV si a vorbit despre audieri, dar si despre relatia pe care a avut-o cu procurorul sef DNA, Laura Codruta.

Sebastian Ghita, la iesirea de la audieri: Cred ca sunt mai multe chestiuni pe care le ancheteaza DIICOT, inclusiv cucuveaua mov (VIDEO)

Procurorii DIICOT l-au chemat luni pentru audieri in dosarul Black Cube pe deputatul Sebastian Ghita. La iesirea de la audieri, acesta a precizat ca a fost prezent doar in calitate de martor si ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )