Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sebastian Lazaroiu, despre privatizarea Oltchim: Cine seamana VANT nu poate culege decat ...

România Liberă România Liberă,
Sebastian Lazaroiu, despre privatizarea Oltchim: Cine seamana VANT nu poate culege decat ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca o analiza serioasa asupra privatizarii Oltchim nu trebuie sa plece de la intrebari de genul Cine sta in spatele lui Dan Diaconescu? si atrage atentia ca cine seamana vant nu poate culege decat furtuna. O analiza serioasa asupra privatizarii Oltchim si cum a fost posibil ca o persoana fizica sa castige licitatia ar trebui sa plece de la alte intrebari decat euro156;cine sta in spatele lui Dan Diaconescu? Asta e o pista falsa. Dan Diaconescu . continuă pe România Liberă

Sebastian Lazaroiu, despre privatizarea Oltchim: Se pare ca CIOCOII au redactat neglijent ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza pe pagina personala de Facebook scandalul privind semnarea contractului de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim. Hm, se pare ca ciocoii au redactat neglijent contractul, scrie Sebastian Lazaroiu. Reactia lui Lazaroiu vine dupa ce Dan Diaconscu, prezent, luni, la Ministerul Economiei, a facut o serie de declaratii la adresa ciocoilor. Va rog sa ne scuzati, domnilor ciocoi, ca am castigat noi combinatul Oltchim fara spaga.

Ce spune Mircea Geoana despre privatizarea Oltchim.

Senatorul Mircea Geoana sustine, pe blog, ca in cazul Oltchim balbaielile de OPSPI s-au intalnit cu exotismul ofertei, el afirmand ca este o privatizare in stil Elodia si ca guvernarile PDL au tot bagat problema sub pres, iar acum Adriean Videanu si PDL ar trebui sa taca pe acest subiect, potrivit Mediafax. Geoana afirma ca nu este de acord cu balbaielile OPSPI legate de privatizare. Nu poti niciodata trata privatizarea Oltchim ca pe o geambasie de cai. Procesul de privatizare a .

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Dragnea, despre privatizarea Oltchim: Sper sa nu fie o telenovela.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca isi doreste ca privatizarea combinatului Oltchim sa se realizeze si sa nu fie o telenovela, potrivit realitatea. net Eu mi-as dori ca privatizarea sa se finalizeze, sa se realizeze, pentru ca este vorba de un obiectiv industrial important pentru noi si e vorba de zeci de mii de oameni care depind de acel obiectiv, eu sper sa nu fie o telenovela, indiferent cine a facut oferta, a declarat Dragnea. Intrebat daca PP-DD va profita .

Victor Ponta si Daniel Chitoiu sustin o declaratie de presa la ora 12.30 despre privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin, marti, de la ora 12. 30, o conferinta de presa pe tema privatizarii SC Oltchim SA, la sediul ministerului, potrivit unu comunicat al ministerului. Ramai pe HotNews. ro pentru principalele declaratii.

Videanu, despre privatizarea Oltchim: Domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului ...

Adriean Videanu a raspuns, luni, la acuzatia adusa de premierul Victor Ponta potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim, acuzandu-l de incompetenta si superficialitate. Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta . ) reprezinta esenta incapacitatii, domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului nostrum national, domnul Bula, a afirmat Adriean Videanu. Stire in .

Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca, personal, este destul de sceptic ca un proces de privatizare precum cel al combinatului Oltchim ar avea sanse de succes, informeaza Agerpres.

Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT, neexistand solicitare a ...

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, potrivit Mediafax. Referitor la informatia transmisa de mass-media luni, 24 septembrie 2012, privind trecerea pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a subiectului privatizarii Oltchim, Administratia Prezidentiala face .

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens.

Privatizarea Oltchim nu figureaza pe ordinea de zi a CSAT, nu exista nicio solicitare a guvernului in acest sens - Administratia Prezidentiala

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si nici nu a fost inclus pe ordinea de sedinta de joi, 27 septembrie, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, precizeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )